Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

46,88€
25%
11,88€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Όταν μιλάμε για κονιάκ, μιλάμε για Courvoisier και για τιμές...Deals365.gr

Εκλεκτά κονιάκ Courvoisier για σπουδαίες γευστικές στιγμές, τώρα και σε μοναδικές τιμές, με παραλαβή από τις 4 “Κάβες Χάλαρη” σε Μαρίνα Ζέας, Πειραιά, Αθήνα και Γλυφάδα και έκπτωση έως 43%!!
- 35€ για μια συσκευασία με μια φιάλη κονιάκ Courvoisier VSOP (700ml) και 2 συλλεκτικά ποτήρια για κονιάκ, αρχικής αξίας 46,88€
- 80€ για μια φιάλη κονιάκ Courvoisier XO Imperial (700ml), αρχικής αξίας 141,47€
Τι αγοράζετε:
 • Τα κονιάκ Courvoisier έχουν γίνει παγκοσμίως διάσημα για την άκρως πλούσια, γεμάτη γεύση τους από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών της Γαλλίας!
 • Ο χαρακτηρισμός VSOP (Very Special or Superior Old Pale) δίνεται σε εξαιρετικά μόνο κονιάκ τα οποία προέρχονται από μπράντι που έχουν παραμείνει σε βαρέλι για τουλάχιστον 4 χρόνια, ενώ ο πραγματικός μέσος όρος ηλικίας τους συνήθως είναι πολύ μεγαλύτερος!
 • Ο χαρακτηρισμός ΧΟ (Imperial υπάρχει στις νεότερες μόνο φιάλες, αλλά υπάρχουν και φιάλες χωρίς το διακριτικό Imperial) που σημαίνει (extra old = πολύ παλαιωμένο) δίνεται σε κορυφαία μόνο κονιάκ έχουν παραμείνει σε βαρέλι για τουλάχιστον 6 χρόνια, ενώ ο πραγματικός μέσος όρος ηλικίας τους είναι συνήθως τα 20 χρόνια!
 • Η συσκευασία του Courvoisier vsop είναι σπάνια και συλλεκτική, καθώς περιλαμβάνει και 2 εξαιρετικά ιδιαίτερα ποτήρια!
 • Κατά την διαδικασία αγοράς, επιλέγετε την Cava Halari από όπου θέλετε να παραλάβετε – εξαργυρώσετε το κουπόνι σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για παραλαβή από την κάβα της επιλογής σας έως και 31/1/2014
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη εκτυπωμένου κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - μια συσκευασία με ένα κονιάκ Courvoisier VSOP (700ml) και 2 συλλεκτικά ποτήρια για κονιάκ (τελική τιμή 35€) ή
  - μια φιάλη κονιάκ Courvoisier XO Imperial (700ml) (τελική τιμή 80€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν την παραλαβή για εξασφάλιση διαθεσιμότητας στην Κάβα της επιλογής σας (τα τηλέφωνα υπάρχουν στο κουπόνι σας)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού και παραλαβή του ποτού δεν επιτρέπονται αλλαγές ή ακυρώσεις.
Cava Halari (Κάβα Χάλαρη)

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Ακτή Μουτσοπούλου 74
Μαρίνα Ζέας - Πειραιάς - Αττική
2104184817, 2104529766-7

www.cavahalari.gr


Cava Halari (Κάβα Χάλαρη)
Μια ιστορία που ξεκινάει από τη γειτονιά του Πειραιά το 1950, µε αυτουργό τον Θεόδωρο Χάλαρη. Ο πατέρας Χάλαρης εκείνη την εποχή ανέλαβε την αντιπροσωπία της αγαπηµένης µπίρας του Καρόλου Φιξ και έβαλε το πρώτο λιθαράκι γι’ αυτό που επακολούθησε. Το 1975 παρέλαβαν τη σκυτάλη τα παιδιά του, ο Νίκος και ο Παναγιώτης, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραµµή µέχρι σήµερα, συντροφιά µε τα δικά τους δραστήρια παιδιά. Η οικογενειακή κάβα Χάλαρη έχει σταθεροποιήσει την κυριαρχία της στα νότια προάστια, µε δύο καταστήµατα, ενώ έχει εξαπλωθεί στο κέντρο, στη Χαριλάου Τρικούπη και πιο πρόσφατα στη Γλυφάδα.
 
Επικρατεί πληθώρα κρασιών από όλο τον κόσµο, ενώ στις ειδικά διαµορφωµένες αίθουσες αποθήκευσης ηρεµούν εξαιρετικά κρασιά από πολλές σπάνιες χρονιές.