Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39,9€
από
έκπτωση
κέρδος

73,8€
46%
33,9€

Η προσφορά έληξε
54
Αγορές

Johnnie Walker, Glenfiddich, Cutty Shark 25 ετών σε προσφορά!

Τα πιο εκλεκτά Χριστούγεννα με τα πιο εκλεκτά Ουίσκι, με παραλαβή από τις 4 “Κάβες Χάλαρη” σε Μαρίνα Ζέας, Πειραιά, Αθήνα και Γλυφάδα με έκπτωση έως 46%!
- 29,9€ για ένα (1) μπουκάλι Johnnie Walker Black Label 1 λίτρου σε χάρτινο κουτί, αρχικής αξίας 41,7€
- 39,9€ για ένα (1) κουτί με 3 συλλεκτικά ουίσκι Glenfiddich (12-15-18 ετών) 0,2 λίτρων το καθένα, αρχικής αξίας 73,8€
- 129,9€ για ένα (1) μπουκάλι Cutty Sark 25 ετών 0,7 λίτρων, αρχικής αξίας 169,9€
Τι αγοράζετε:
 • Το Johnnie Walker Black Label έχει την πολυτέλεια να έχει αποκλειστική πρόσβαση στα καλύτερα ουίσκι της Σκωτίας, που ποικίλλει από τα δυνατά malt ουίσκι των δυτικών ακτών έως τις απαλές γεύσεις των ανατολικών ακτών. Το Johnnie Walker Black Label περιέχει όλα αυτά τα αρώματα για να δημιουργήσει ένα μοναδικό blend με απαλό, βαθύ και σύνθετο χαρακτήρα! To Deal περιλαμβάνει συσκευασία-κουτί δώρου με μπουκάλι 1lt (σε τελική τιμή που δεν έχει ούτε το αντίστοιχο των 0,7lt) • Το κλασσικό malt whiskey ''Glenfiddich''έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο στο International Wine and Spirit Competition, του 2007. Ωριμάζει για 12, 15 και 18 έτη σε δρύινα βαρέλια! To Deal περιλαμβάνει και τα 3 ουίσκι σε μπουκάλια 0,2lt και σε συλλεκτική, πολυτελή συσκευασία-κουτί παρουσίασης.

 • Το παραδοσιακό αποστακτήριο Glenrothes των Berry Bros & Rudd δημιούργησε το Cutty Sark 25 ετών για να γιορτάσει περισσότερα από 300 χρόνια παραγωγής εξαιρετικών κρασιών και ουίσκι. Πρόκειται για ένα σπάνιο μείγμα από προσεκτικά επιλεγμένα malt ουίσκι της οικογενειακής συλλογής. Τα single malt ουίσκι αποθηκεύονται σε χειροποίητα δρύινα βαρέλια και αφήνονται να ωριμάσουν για τουλάχιστον 25 χρόνια.

 • Κατά την διαδικασία αγοράς, επιλέγετε την Cava Halari από όπου θέλετε να παραλάβετε – εξαργυρώσετε το κουπόνι σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη εκτυπωμένου κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Dea lπεριλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 29,9€: ένα (1) μπουκάλι Johnnie Walker Black Label 1lt σε χάρτινο κουτί ή
  - Κουπόνι των 39,9€: ένα (1) κουτί με 3 x 0,2 L συλλεκτικά Glenfiddich (12-15-18 ετών) ή
  - Κουπόνι των 129,9€: ένα (1) μπουκάλι Cutty Sark 25 ετών
 • Με παραλαβή από οποιαδήποτε Cava Halari:
  - Ακτή Μουτσοπούλου 74, Μαρίνα Ζέας
  - Χαριλάου Τρικούπη 54 & Βαλτετσίου, Αθήνα
  - Λεωφ. Χατζηκυριάκου 75, Πειραιάς
  - Λαοδίκης 47  Πλατεία Νυμφών, Γλυφάδα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν με το κατάστημα που θέλετε να εξαργυρώσετε το κουπονι σας για εξασφάλιση διαθεσιμότητας.
 • Κατά την εξαργύρωση του/ων κουπονιού/ών σας, απαιτείται να έχετε ταυτότητα ή διαβατήριο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού και την παραλαβή του ποτού δεν επιτρέπονται αλλαγές ή ακυρώσεις.
Cava Halari (Κάβα Χάλαρη)

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Ακτή Μουτσοπούλου 74
Μαρίνα Ζέας - Πειραιάς - Αττική
2104184817, 2104529766-7

www.cavahalari.gr


Cava Halari (Κάβα Χάλαρη)
Μια ιστορία που ξεκινάει από τη γειτονιά του Πειραιά το 1950, µε αυτουργό τον Θεόδωρο Χάλαρη. Ο πατέρας Χάλαρης εκείνη την εποχή ανέλαβε την αντιπροσωπία της αγαπηµένης µπίρας του Καρόλου Φιξ και έβαλε το πρώτο λιθαράκι γι’ αυτό που επακολούθησε. Το 1975 παρέλαβαν τη σκυτάλη τα παιδιά του, ο Νίκος και ο Παναγιώτης, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραµµή µέχρι σήµερα, συντροφιά µε τα δικά τους δραστήρια παιδιά. Η οικογενειακή κάβα Χάλαρη έχει σταθεροποιήσει την κυριαρχία της στα νότια προάστια, µε δύο καταστήµατα, ενώ έχει εξαπλωθεί στο κέντρο, στη Χαριλάου Τρικούπη και πιο πρόσφατα στη Γλυφάδα.
 
Επικρατεί πληθώρα κρασιών από όλο τον κόσµο, ενώ στις ειδικά διαµορφωµένες αίθουσες αποθήκευσης ηρεµούν εξαιρετικά κρασιά από πολλές σπάνιες χρονιές.