Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

38€
74%
28€

Η προσφορά έληξε
203
Αγορές

10€ για ένα μανικιούρ, απλό ή γαλλικό, με μόνιμη βαφή

10€ για ένα μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) με μόνιμη βαφή, για να έχετε περιποιημένα και λαμπερά άκρα για 3 εβδομάδες και ένα πλήρες pedicure (απλό ή γαλλικό) σε πολυθρόνα μασάζ για απόλυτη χαλάρωση, από το εξειδικευμένο "Nail Fashion By Michaella" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 38€
Έκπτωση 74%! 
 
Τι αγοράζετε:
 • Τη μαγευτική εμφάνισή σας με περιποιημένα άκρα για maximum διάρκεια, έως 3 εβδομάδες, σε minimum κόστος!
 •  Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα manicure (απλό ή γαλλικό) με μόνιμη βαφή διάρκειας έως τρεις εβδομάδες. (Το manicure περιλαμβάνει: σπρώξιμο & καθαρισμό επωνυχίων, λιμάρισμα & σχηματισμό νυχιών, βαφή, μασάζ με λάδι στα επωνύχια και κρέμα στα χέρια)
  - Ένα pedicure (πλήρης περιποίηση), απλό ή γαλλικό, το οποίο πραγματοποιείται σε πολυθρόνα μασάζ, ώστε να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της περιποίησης!!! (Το pedicure περιλαμβάνει: κόψιμο επωνυχίων, κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών, αφαίρεση σκληρύνσεων φτέρνας, βαφή, μασάζ με λάδι στα επωνύχια και κρέμα στα πόδια)
 • Μια υπηρεσία που θα σας μείνει αξέχαστη!
 • Στον υπέροχο χώρο του “Nail Fashion by Michaella” δίνεται μεγάλη έμφαση στην υγιεινή και αποστείρωση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει:  Ξηρό μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) με μόνιμη βαφή διάρκειας έως 3 εβδομάδες & Πλήρες Πεντικιούρ, απλό ή γαλλικό, σε καρέκλα μασάζ.
 • Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 μέρες πριν στο τηλέφωνο 6909842702 και για ακύρωση απαιτείται ενημέρωση της επιχείρησης τουλάχιστον μία ημέρα πριν
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 – 3:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:00 - 6:00.
Nail Fashion by Michaella

Πλωτάρχη Ασλάνογλου 149 (πρώην Σοφοκλέους)
Καλλιθέα - Αττική
6909842702Nail Fashion by Michaella
Στο “Νail Fashion by Michaella” σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και χαλάρωσης στους πελάτες μας, κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής και αποστείρωσης.
 
Και επειδή προτιμούμε τις πράξεις από τα λόγια, σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας!
 
Υπηρεσίες:
Πρόσωπο
Αντιγήρανση, ακμή, βαθύς καθαρισμός, σύσφιξη και ανάπλαση.
Σώμα
Μασάζ
Αποτρίχωση με κερί (ζεστό-κρύο)
Μακιγιάζ
Νυφικό, επαγγελματικό.
Άκρα
Μanicure, pedicure, βιολογικό gel για φυσική ενίσχυση του νυχιού.