Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

23€
70%
16€

Η προσφορά έληξε
99
Αγορές

7€ για ένα γαλλικό μανικιούρ και δύο (2) σχέδια nail art, ένα για κάθε χέρι.

7€ για ένα γαλλικό μανικιούρ και δύο (2) σχέδια nail art, ένα για κάθε χέρι, με εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί, από το "Nails & Therapy" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 23€.
Έκπτωση 70%
Τι αγοράζετε:
  • Ένα πανέμορφο γαλλικό μανικιούρ που προκύπτει με την χρήση των καλύτερων βερνικιών στην αγορά από έμπειρο επαγγελματία του είδους ώστε να υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, με διάρκεια!!
  • Τη δυνατότητα, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακά τα νύχια των χεριών σας με 2 nail art σχέδια, ένα για κάθε χέρι, επιλέγοντας από ποικιλία πρωτότυπων σχεδίων που απλά… ξεχωρίζουν!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει καθημερινά από 30 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση στο κατάστημα του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα χαρίσει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
  • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς: μία (1) επίσκεψη για γαλλικό μανικιούρ και δύο (2) σχέδια nail art.
  • Μόνο για τους κατόχους των κουπονιών του Deal ισχύει 15% έκπτωση σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του Nails & Therapy.
  • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού, στο 210 9511107.
  • Για ραντεβού Παρασκευή ή Σάββατο θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Nails & Therapy

Εσπερίδων 107
Καλλιθέα - Αττική
2109511107


Nails & Therapy
Το Nails & Therapy αποτελεί έναν χώρο ομορφιάς που δημιουργήθηκε μετά από μακρόχρονη εμπειρία της υπεύθυνης στον τομέα του καλλωπισμού και της περιποίησης. Με την εισαγωγή ενός δοκιμασμένου και έμπειρου τρόπου εργασίας, ξέχωρα από περιποίηση και καλλωπισμό προσφέρονται και θεραπευτικές υπηρεσίες, όπως π.χ. θεραπευτικό πεντικιούρ. Πάντα με τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

Έτσι προήλθε και το όνομα Nails & Therapy και είναι αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο χώρο ξεχωριστό. Ποιότητα και καλές τιμές. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται: Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Μασάζ ενάντια στην κυτταρίτιδα, Μασάζ χαλαρωτικό, Αισθητική προσώπου, Αποτρίχωση προσώπου-σώματος και σχεδιασμός φρυδιών.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς που αναζητούν αποτελεσματικότητα και ζεστό, φιλικό περιβάλλον με έμπειρους πάνω απ` όλα επαγγελματίες, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη, μία είναι η λύση!!! Επισκεφτείτε μας…