Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
70%
28€

Η προσφορά έληξε
36
Αγορές

12€ για επαγγελματικό mani-pedi και με spa

12€ για απόλυτα περιποιημένα άκρα σε ένα ελκυστικό πακέτο που περιλαμβάνει 1 μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) και 1 πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) με επιλογή Spa υπηρεσιών (peeling και μάσκα) σε όποιο από τα δύο επιθυμείτε καθώς και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, στο “Bonitta Nails” δίπλα στο Πεδίον του Άρεως ή στον Νέο Κόσμο, αρχικής αξίας 40€
Έκπτωση 70%!!
Τι αγοράζετε:
 • Υπέροχα νύχια σε χέρια και πόδια με επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ με επιλογή να κάνετε σε ένα από τα δύο και Spa!
 • Στο Spa manicure ή Spa pedicure γίνεται απολέπιση νεκρών κυττάρων (peeling) και τοποθετείται μάσκα αναζωογόνησης!
 • Eπιλογή από απλή βαφή ή γαλλικό, ενώ η  υπηρεσία ολοκληρώνεται με επαγγελματικό καθαρισμό / σχηματισμό φρυδιών, που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας!
 • Δυνατότητα εξαργύρωσης σε όποιο από δύο καταστήματα Bonitta Nails επιθυμείτε, επιλέγοντας αυτό που βρίσκεται δίπλα από το Πεδίον του Άρεως ή αυτό του Νέου Κόσμου κατά την αγορά του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 10 Δεκεμβρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Bonitta Nails.
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: 1 επίσκεψη για manicure, pedicure (απλά ή γαλλικά) και καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών.
 • Επιλέγετε εσείς την υπηρεσία Spa μεταξύ μανικιούρ ή πεντικιούρ.
 • To Deal δεν αφορά ορθοπεδικό pedicure.  
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2108225049 (Μαυροματέων 10-Αθήνα) ή 2109249827 (Μανδροκλέους 2-Ν. Κόσμος) τουλάχιστον 2 μέρες πριν. Για αλλαγή ραντεβού απαιτείται επικοινωνία 1 μέρα πριν.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη.
 • Ωράρια λειτουργίας:
  - Αθήνα: 
  Τρίτη έως Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο: 10:00-15:00
  - Ν. Κόσμος: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο: 10:00-15:00
Bonitta Nails

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Μαυροματεων 10
Πεδίον Άρεως - Αττική
2108225049

www.bonittanails.4ty.gr


Bonitta Nails
Θέλετε να είστε περιποιημένες και κομψές όλες τις ώρες της ημέρας; Τότε φροντίστε τα νύχια σας σε ένα εξειδικευμένο studio αισθητικής και nail art, όπως το Bonitta Nail. Ένας όμορφος χώρος ομορφιάς, φτιαγμένος για να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της αισθητικής.
 
Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή που σαν αποτέλεσμα έχει την βελτίωση της εμφάνισής μας ώστε να τονώσει την αυτοπεποίθηση και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα.
 
Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα προσφέροντας εγγύηση ασφάλειας, υγιεινής και κυρίως αποτελέσματος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την καλύτερη ποιότητα και το καλύτερο δυνατό κόστος.
Προσφέρουμε: Μανικιούρ, Spa μανικιούρ, Μανικιούρ με ζεστή λοσιόν, Πεντικιούρ, Spa πεντικιούρ, Θεραπευτικό πεντικιούρ, αποτριχώσεις, Tattoo (χένας και μόνιμο) ,μακιγιαζ. Απλό - βραδυνό-νυφικό,περμανάτ και βαφή βλεφαρίδων, σχηματισμός και καθαρισμός φρυδιού. Μάθημα προσωπικού μακιγιάζ, Τεχνιτά νύχια με όλες τις μεθόδους, πήλινγκ, παραφινόλουτρο, Nail Art, Maska, ΜΑΣΑΖ Σώματος.