Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 5€
Έκπτωση: 56%
Κέρδος: 31€
24€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
56%
31€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

24€ για τεχνητά νύχια και σχηματισμό φρυδιών

24€ για να απογειώσετε την εμφάνισή σας με επαγγελματική τοποθέτηση τεχνητών νυχιών καθώς και έναν σχηματισμό φρυδιών στο υπέροχο και ζεστό χώρο του "Rubini Nails Spa Therapy", αρχικής αξίας 55€.
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
  • Μια πραγματική ευκαιρία να έχετε περιποιημένα και εντυπωσιακά τα νύχια σας για τουλάχιστον έναν ολόκληρο μήνα, είτε με γαλλικό είτε με τα νέα καλοκαιρινά χρώματα που θα σας προτείνουν οι επαγγελματίες στο χώρο!
  • Διορθώστε την εμφάνιση των φρυδιών σας και δώστε τους το σχήμα που πραγματικά ταιριάζει στο πρόσωπό σας!
  • Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και απολαύστε τις υπηρεσίες ομορφιάς σε έναν ζεστό χώρο που θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 27 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
  • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: Ένα full set ονυχοπλαστικής (μόνιμο γαλλικό, μόνιμο χρώμα, επιμήκυνση, φυσική ενίσχυση) και έναν σχηματισμό φρυδιών.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 2 μέρες πριν για ραντεβού στο 2310948405.
Rubini Nails Spa Therapy

Καπετάν Ντόγρα 30Β
Κωνσταντινοπολίτικα - Θεσσαλονίκη
2310948405


Rubini Nails Spa Therapy
Επισκεφτείτε το Rubini Nails Spa Therapy και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών, για να περιποιηθούν τα νύχια σας! Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές είναι η επιβεβαίωση σας για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Πρόκειται για ένα χώρο που διαθέτει κάθε είδους καλλωπισμό για τα νύχια σας, αποτριχώσεις σε όλο το σώμα καθώς και τη δυνατότητα να συζητήσετε το θέμα των κιλών σας με τον έμπειρο σύμβουλο ευεξίας!

Ένας ζεστός και ιδιαίτερα όμορφος χώρος σας περιμένει στην περιοχή των Κωνσταντινοπολίτικων, για να τον επισκεφτείτε και να χαλαρώσετε!