Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

22€
68%
15€

Η προσφορά έληξε
44
Αγορές

7€ για ένα μανικιούρ απλό ή γαλλικό με θεραπεία ζεστής παραφίνης ή λούσιμο-χτένισμα

7€ για ένα μανικιούρ με θεραπεία ζεστής παραφίνης, δίνοντας τη χαμένη ελαστικότητα και χαλάρωση που χρειάζονται τα άκρα ή για ένα λούσιμο – χτένισμα για να αναδείξετε τη λάμψη των μαλλιών σας, στον υπέροχο χώρο "Head To Toe", στη Δάφνη (πλησίον μετρό Δάφνης), κερδίζοντας έκπτωση έως 68%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να αφεθείτε στα πολύπειρα χέρια των επαγγελματιών!
 • Τα φυσικά νύχια αποτελούνται από κερατίνη & η επιφάνεια του νυχιού απαιτεί μια κάποια ελαστικότητα και υγρασία για να ενθαρρυνθεί η υγιής ανάπτυξη!
 • Η χρήση ενυδατικής κρέμας των νυχιών και πρωτεϊνών είναι απαραίτητη για την ιδανική ανάπτυξη, ένας επαγγελματίας Τεχνικός νυχιών αφού παρατηρήσει και προσδιορίσει την κατάσταση των φυσικών νυχιών του πελάτη θα μπορεί να προτείνει και την κατάλληλη θεραπεία!
 • Μια θεραπεία μανικιούρ κατάλληλη είναι και αυτή της παραφίνης, ενδείκνυται για χαλάρωση και ενυδάτωση, όπου το κερί παραφίνης είναι συνήθως εμποτισμένο με διάφορα βότανα όπως Aloe vera, χαμομήλι, λάδι τσαγιού και αζουλένιο!
 • Οι επαγγελματίες του κομμωτηρίου υπόσχονται την άριστη εξυπηρέτησή σας με αποτέλεσμα που θα εκπληρώσει πλήρως τις επιθυμίες σας, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα!
 • Στο Head to Toe δίνουν μεγάλη σημασία σε σας και στις ανάγκες σας, η ομάδα του είναι εκπαιδευμένη για να αντιμετωπίζει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 4 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.
 • To Deal περιλαμβάνει: 1 μανικιούρ με επιλογή απλό ή γαλλικό με θεραπεία παραφίνης, αρχικής αξίας 22€  ή ένα λούσιμο –  χτένισμα απλό ή ψαλίδι, αρχικής αξίας 17€.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα 11:00-16:00, Τρίτη - Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-17:00.
Head to Toe
Head to Toe

Ισμήνης 3
Δάφνη - Αττική
2109761306

Ιστοσελίδα


Head to Toe
Στο Head to Toe δίνουν μεγάλη σημασία σε σας και στις ανάγκες σας. Η ομάδα τους είναι εκπαιδευμένη για να αντιμετωπίζει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Δώστε κι εσείς την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να σας παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στόχος στο Head to Toe είναι να σας περιποιηθούν από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αναδεικνύοντας την προσωπική σας φυσική ομορφιά. Οι απόλυτα προσιτές τιμές και η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού αποτελούν εγγυήσεις ποιότητας για τις υπηρεσίες τους.