Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 69%
Κέρδος: 20,5€

Τιμή: 5€
Έκπτωση: 69%
Κέρδος: 20,5€
9,5€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
69%
20,5€

Η προσφορά έληξε
220
Αγορές

9,5€ για επιλογή από μανικιούρ, πεντικιούρ και μόνιμη βαφή

9,5€ για να έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε εντυπωσιακά νύχια με επιλογή από ένα (1) μανικιούρ – πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή τρία (3) μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή δύο (2) μανικιούρ με μόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό), από το Luxury Nails, αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 69%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα πανέμορφο αποτέλεσμα στα νύχια σας, που προκύπτει με την χρήση των καλύτερων βερνικιών στην αγορά από έμπειρο επαγγελματία του είδους ώστε να υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα!
 • Επιλέξτε ελεύθερα την υπηρεσία περιποίησης που σας ταιριάζει, διαλέγοντας ανάμεσα σε τρία άκρως ελκυστικά πακέτα:
  - ένα (1) μανικιούρ και ένα (1) πεντικιούρ, απλό ή γαλλικό
  - τρία (3) μανικιούρ, απλό ή γαλλικό
  - δύο (2) μανικιούρ με μόνιμη βαφή, απλό ή γαλλικό
 • Χαλαρώστε και απολαύστε το μασάζ στην ειδική πολυθρόνα, όσο θα σας έχει αναλάβει η ειδικος τα άκρα των ποδιών με το πεντικιούρ!
 • Με την υπηρεσία της μόνιμης βαφής, μπορείτε να διατηρήσετε τα νύχια σας περιποιημένα και άψογα για 2 ολόκληρες εβδομάδες με την τεχνοτροπία του μόνιμου μανικιούρ!
 • Τη δυνατότητα, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, να μοιράσετε ένα από τα διπλά και τριπλά πακέτα, με κάποια από τις φίλες σας!
 • Περιποιηθείτε επαγγελματικά τα νύχια σας και αφήστε τους άλλους απλά να θαυμάζουν!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012.
 • Το Deal δεν ισχύει από 11 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) μανικιούρ – πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή τρία (3) μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) ή δύο (2) μανικιούρ με μόνιμη βαφή (απλό ή γαλλικό).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (μέχρι 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 2 μέρες πριν για ραντεβού στο 2310237276.
 • Δυνατότητα εξυπηρέτησης: έως 6 άτομα ημερησίως.
Luxury Nails

Βογατσικού 12
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310237276Luxury Nails
Στην οδό Βογατσικού 12 υπάρχει ένας χώρος που ξεχωρίζει για το προσεγμένο του στυλ και την υψηλή αισθητική όπου σε κερδίζει από την πρώτη επίσκεψη. Επειδή η ομορφιά ξεκινάει από τα άκρα, φροντίστε την εμφάνιση των χεριών και των ποδιών σας με τη βοήθεια των ειδικών, αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του Luxury Nails, για τα πιο θεαματικά νύχια!

Διαλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα διαφορετικών μανικιούρ, τεχνητών νυχιών, αλλά και φυσική επιμήκυνση και διακόσμηση νυχιών με ευφάνταστα χρώματα και δεξιοτεχνικά σχέδια. Όλες οι εφαρμογές της σύγχρονης ονυχοπλαστικής σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε, μαζί με ειδικές θεραπείες για φαγωμένα και ταλαιπωρημένα νύχια.

Εμπιστευθείτε την εικόνα σας στο άκρως καταρτισμένο προσωπικό, που θα επιμεληθεί ένα επαγγελματικό μακιγιάζ προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και επιλέξτε μικρά αξεσουάρ και κοσμήματα, που θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σας. Δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία της Luxury Nails για να ξεχωρίσετε στις εξόδους σας και όχι μόνο.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και δημιουργία που σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία και γνώση αλλά και την αγάπη για αυτή τη δουλειά, αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.