Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
50%
6€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Αυτοκίνητο καθαρό με πλύσιμο μέσα έξω ή βιολογικό καθαρισμό!

Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική του εμφάνιση, από το "Faliro Safe Park"  στο Παλαιό Φάληρο με έκπτωση έως 59%!!!
- 6€ για πλύσιμο μέσα-έξω για ΙΧ από 12€
- 35€ για πλήρη βιολογικό καθαρισμό με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher και χρήση ιταλικών υλικών Ma-Fra, με εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας, ενυδάτωση εσωτερικού, αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων, ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ, εξάλειψη οσμών, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα στο χέρι, καθαρισμό-απολύμανση αεραγωγών aircondition και πολλά άλλα, από 85€
Τι αγοράζετε:
 • Ολοκληρωμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας από τους επαγγελματίες του "Faliro Safe Park"!!!
 • Το πλύσιμο αυτοκινήτου περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Eσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι
  - Πλύσιμο & γυάλισμα ζαντών & ελαστικών
  - Ενυδάτωση ταμπλό και όλων των εσωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου με γαλάκτωμα
  - Αρωματισμός καμπίνας
  - Καθαρισμός πορτ-μπαγκάζ
  - Kαθαρισμός ζαντών και γυάλισμα ελαστικών και θόλων του αυτοκινήτου με σιλικόνη για προστασία, καθαρισμός τζαμιών (με καθαριστικό), καθαρισμός όλων των επιφανειων του εσωτερικού χώρου, μοκέτας, πατακιών κ.λ.π
  * Για εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων jeep, SUV, Station Vagon υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3€ απευθείας πληρωτέα στην επιχειρηση
 • Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στο ΧΕΡΙ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Πλύσιμο και καθαρισμό με επαγγελματικό μηχάνημα KARCHER και χρήση ιταλικών υλικών MA-FRA σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, σαλονιών και χώρων (καθίσματα, ταμπλό, πόρτες, πάτωμα, μοκετες κλπ)
  - Αφαίρεση λεκέδων
  - καθαρισμό-απολύμανση των αεραγωγών του A/C
  - ενυδάτωση με γαλάκτωμα στο ταμπλό του αυτοκινήτου και των εσωτερικών πλαστικών
  - αρωματισμό της καμπίνας και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών
  - απολύμανση καμπίνας-καθισμάτων, ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ- και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος
  - εξωτερικό καθαρισμό του αμαξώματος στο Χέρι με υγρό ατμό για μεγαλύτερη λάμψη
  - εξωτερικό υγρό κέρωμα με προϊόν νανοτεχνολογίας
  - αδιαβροχοποίηση παρμπριζ
  - καθαρισμό ζαντών σε βάθος με υγρό ατμό
  - ενυδάτωση ελαστικών με υγρό συντήρησης και γυάλισμα με σιλικόνη
 • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της MA-FRA, Ιταλική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων φροντίδας για το αυτοκίνητο!
 • Με την αγορά κουπονιού δώρο 24ωρη στάθμευση του αυτοκινήτου σας στο parking ''Faliro Safe Park''!!
 • Μετατρέψτε το όχημά σας σε ''καινούριο'' με μια πλήρη περιποίηση για maximum διάρκεια του αποτελέσματος σε minimum κόστος!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο και προσφέρει επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 6€: πλύσιμο μέσα-έξω μόνο για ΙΧ
  - με το κουπόνι των 35€: πλήρη βιολογικό καθαρισμό με επαγγελματικό μηχάνημα Karcher και χρήση ιταλικών υλικών Ma-Fra, με εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας, ενυδάτωση εσωτερικού, αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων, ταπετσαρίας και πορτ μπαγκάζ, εξάλειψη οσμών, εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα στο χέρι, καθαρισμό-απολύμανση αεραγωγών aircondition και πολλά άλλα.
 • Με την αγορά κουπονιού ΔΩΡΟ μία 24ωρη στάθμευση στο parking Faliro Safe Park απο τη στιγμή της άφιξης του αυτοκινήτου για το πλύσιμο. 
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1-2 μέρες πριν για ραντεβού στα 2109480038 και 6947590776.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου (συμπεριλαμβάνονται Jeep και SUV), εκτός από τα επαγγελματικά.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις, όπως: εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα με χρήση από κατοικίδια ζώα.
 • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 20 αυτοκίνητα ημερησίως για όλη την εβδομάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή, όλο το 24ωρο.
Faliro Safe Park

Ζησιμοπούλου 68
Παλαιό Φάληρο - Aττική
2109480038 - 6977604372Faliro Safe Park
Ο χώρος λειτουργεί από το 2006 ως parking και πλυντήριο αυτοκινήτων και το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται στο χέρι με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο και είναι κάθε στιγμή κοντά στο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή ακόμη και το σκάφος σας αφού μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μικρά σκάφη & Jet-Ski!
Το parking είναι σε 3 επίπεδα με δυνατότητα φιλοξενίας 250 αυτοκινήτων, λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο με security και κάμερες ασφαλείας και διαθέτει άνετη ράμπα, πυρασφάλεια, καθώς και εξαερισμό.
Για πλύσιμο στο χέρι ή για Parking με ασφάλεια και εγγύηση μόνο στο Faliro Safe Park!