Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
42%
21€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Service κλιματιστικού αυτοκινήτου σε μεγάλη προσφορά!

29€ για ένα (1) ολοκληρωμένο service για το air condition του αυτοκινήτου σας για υγιεινή χρήση, υψηλή απόδοση, και οικονομία από το ''R&D Autotech'' στη Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 42%!
Τι αγοράζετε:
 • Το service για το A/C του αυτοκινήτου σας θα επιταχύνει την απόδοσή του και θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους μύκητες & τα βακτήρια αποτελώντας μια απαραίτητη διαδικασία για τη χρήση του ενόψει καλοκαιριού!
 • Το service περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Γενικό έλεγχο του συστήματος κλιματισμού με αέρια υψηλών πιέσεων (εάν κριθεί απαραίτητο).
  - Ανάκτηση και καθαρισμός του υπάρχοντος Freon από υγρασίες
  - Αναρρόφηση του παλαιού λιπαντικού από το κύκλωμα και ειδικά από τον κομπρέσορα και αντικατάσταση αυτού
  - Πλήρωση Freon
  - Χρήση αντιβακτηριδιακού και αποσμητικού σπρέι.
 • Πλεονεκτήματα υπηρεσίας:
  - Σταθερή θερμοκρασία στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας
  - Μείωση του κινδύνου εκδήλωσης αλλεργικών συμπτωμάτων
  - Προστασία από την εξωτερική ρύπανση
 • Εξασφαλίστε την μέγιστη απόδοση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου σας με τις εγγυημένες υπηρεσίες του σύγχρονου και εξειδικευμένου συνεργείου του ''R&D Autotech''!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ioυλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: γενικό έλεγχο του συστήματος κλιματισμού με αέρια υψηλών πιέσεων (εάν κριθεί απαραίτητο), ανάκτηση και καθαρισμός του υπάρχοντος Freon από υγρασίες, αναρρόφηση του παλαιού λιπαντικού από το κύκλωμα και ειδικά από τον κομπρέσορα και αντικατάσταση αυτού, πλήρωση Freon, χρήση αντιβακτηριδιακού και αποσμητικού σπρέι.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο 2130317770 ή 2130317771
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
R&D Autotech

Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 73
Νέα Ιωνία - Αττική
2130317770 - 2130317771R&D Autotech
Η μακροχρόνια και συνεχώς ανανεώμενη γνώση του αντικειμένου, μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε το service, την επισκευή και την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας, με ανταλλακτικά των κορυφαίων εταιρειών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είμαστε πάντα κοντά σας, με αμεσότητα και αξιοπιστία για κάθε απλή ή σύνθετη ανάγκη του αυτοκινήτου σας.