Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
85%
85€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Πακέτο περιποίησης αυτοκινήτου με 7 υπηρεσίες στη Νέα Φιλαδέλφεια!

15€ για αυτοκίνητο που λάμπει μέσα-έξω με μία super προσφορά που περιλαμβάνει οικολογικό εσωτερικό καθαρισμό χωρίς φάρμακα και χημικά, απολύμανση καμπίνας, καθαρισμός A/C με ειδικό απολυμαντικό-μη τοξικό, εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με οικολογικά σφουγγάρια, κέρωμα εξωτερικό 6μηνης προστασίας με προϊόντα Polarchem, γυάλισμα χρώματος και κρυσταλλοποίηση όλων των τζαμιών, από το “Star Drive” στη Ν. Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο επαγγελματικό πακέτο περιποίησης κάθε τύπου ΙΧ, σε απίστευτα προνομιακή τιμή!!!
 • Λεπτομερή φροντίδα του αυτοκινήτου σας μέσα και έξω, με τα άριστα επαγγελματικά προϊόντα Polarchem, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και μεθόδους φιλικές προς εσάς και το περιβάλλον!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει:
  1) Οικολογικός εσωτερικός καθαρισμός χωρίς φάρμακα / χημικά - χωρίς αφαίρεση λεκέδων
  2) Απολύμανση καμπίνας
  3) Καθαρισμός A/C με ειδικό απολυμαντικό, μη τοξικό
  4) Εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με οικολογικά σφουγγάρια
  5) Κέρωμα εξωτερικό 6μηνης προστασίας με προϊόντα Polarchem
  6) Γυάλισμα χρώματος (δεν περιλαμβάνει αφαίρεση γρατσουνιών)
  7) Κρυσταλλοποίηση όλων των τζαμιών
 • Απολαύστε τις πιο ασφαλείς και ευχάριστες εμπειρίες οδήγησης σε ένα φρέσκο και πραγματικά καθαρό αυτοκίνητο, με την προσωπική φροντίδα της έμπειρης ομάδας του Star Drive!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015.
 • Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες
 • To Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο Ι.Χ. και αφορά μία επίσκεψη που περιλαμβάνει: οικολογικό εσωτερικό καθαρισμό χωρίς φάρμακα και χημικά, απολύμανση καμπίνας, καθαρισμός A/C με ειδικό απολυμαντικό, μη τοξικό, εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με οικολογικά σφουγγάρια, κέρωμα εξωτερικό 6μηνης προστασίας με προϊόντα Polarchem, γυάλισμα χρώματος (δεν περιλαμβάνει αφαίρεση γρατσουνιών) και κρυσταλλοποίηση όλων των τζαμιών
 • Δεν ισχύει για εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα αυτοκίνητα καθώς και για αυτοκίνητα με χρήση από κατοικίδια ζώα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2102580000 - 6976906922 τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού.
 • Το Deal δεν συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της εταιρίας.
 • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 8:30-18:30 και Κυριακές 8:30-14:30
Star Drive

Λεωφόρος Δεκελείας 179
Νέα Φιλαδέλφεια - Aττική
2102580000 - 6976906922Star Drive
Εδώ και 10 χρόνια η εταιρία Star Drive προσφέρει την υψηλή τεχνογνωσία της και τις υπηρεσίες του άριστα καταρτισμένου προσωπικού της με αποκλειστικό στόχο να παρέχει στο αυτοκίνητο σας φροντίδα... πολλών αστέρων!
 
Η εμμονή στη λεπτομέρεια, η προσωπική φροντίδα, η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού από την Porzelack  και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρίας είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που έχουν αναδείξει το Star Drive ως την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό κάθε αυτοκινήτου!
 
Ότι αυτοκίνητο και αν οδηγείτε, είτε πρόκειται για ταξί είτε για το οικογενειακό σας αυτοκίνητο ανακαλύψτε τις ιδανικές υπηρεσίες στο Star Drive και απολαύστε τις καλύτερες συνθήκες για άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης!