Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 95€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
41%
65€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Αντηλιακές μεμβράνες Madico για αυτοκίνητα & Jeep σε προσφορά!

95€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών Madico, υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου σας (πλην παρμπρίζ), με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις και εγγύηση εφ' όρου ζωής, στο εξειδικευμένο κέντρο τοποθέτησης "Power Glass" στις Αχαρναί, αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 41%!
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψετε με αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης όλα τα τζάμια του αυτοκίνητου σας (εκτός παρμπρίζ) για να απολαύσετε τις βόλτες σας!
 • Βελτιώνουν την εσωτερική άνεση, ενώ παράλληλα συγκρατούν το 98% των υπεριωδών ακτίνων, αποτελώντας... τα γυαλιά ηλίου του αυτοκινήτου μας!
 • Οι αντηλιακές μεμβράνες Μadico έχουν αναβαθμισμένη εμφάνιση και άριστη ευκρίνεια!
 • Μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση των αντηλιακών μεμβρανών που επιθυμείτεανάμεσα σε 3 επιλογές, κατά την επίσκεψή σας στην εταιρία!
 • Με την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή ηλιοπροστασία και θερμομόνωση που μπορεί να σας προσφέρει ένα τζάμι, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Παράλληλα οι αντηλιακές μεμβράνες προστατεύουν όλα τα πλαστικά και υφασμάτινα μέρη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα χωρίς να "ξεραθούν", παρουσιάζοντας ενοχλητικούς τριγμούς.
 • Το έξτρα κέρδος είναι η αύξηση της απόδοσης του κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας με τη διατήρηση της απόλυτης ορατότητας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών της Madicoμε επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις και με γραπτή εγγύηση εφ' όρου ζωής, αλλά και πιστοποίηση εγκατάστασης για ΚΤΕΟ.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες νωρίτερα στο 2114022039.
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 16:00.
Power Glass

Λεωφόρος Δημοκράτιας 185
Αχαρναί - Αττική
2114022039Power Glass
Η Power Glass expert τοποθετώντας  επώνυμες  μάρκες  αντηλιακών μεμβρανών παραγόμενες με τα υψηλότερα ιδανικά ευρωπαϊκά πρότυπα και παρέχοντας γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής στοχεύει μόνο στην απόλυτη επιτυχία με  στόχο στην ασφαλέστερη και πιο άνετη οδήγηση σας.

Οι αντηλιακές μεμβράνες καθίστανται πλέον υποχρεωτικές όχι μόνο  για το θερμό κλίμα της χώρας μας αλλά και για τους παρακάτω λόγους:
Απόλυτη προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου:
Όλοι οι τύποι μεμβρανών που παρέχουμε απωθούν την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία έως 99%  και τη θερμότητα του έως και 70%.
Βελτιστοποίηση της εμφάνισης του αυτοκινήτου:δωστε μια μοναδική εμφάνιση στο αυτοκίνητο σας τοποθετώντας τις αντηλιακές μεμβράνες
Εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης του κλιματιστικού: με τις αντηλιακές μεμβράνες λογω το ότι απωθούν μεγάλη θερμική ακτινοβολία του ηλίου επιτρέπουν καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού σας που έχει ως συνέπεια να εξοικονομείτε περισσότερα καύσιμα.