Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 95€
από
έκπτωση
κέρδος

260€
63%
165€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου με εγγύηση εφ όρου ζωής σε top τιμή!

95€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε ΙΧ ή SUV ή Jeep, με εγγύηση εφ' όρου ζωής(!), υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου σας (πλην παρμπρίζ), με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις & πιστοποίηση εγκατάστασης για ΚΤΕΟ από την "Μadico by USA" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 260€ 
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψετε με αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης όλα τα τζάμια του αυτοκίνητου σας (εκτός παρμπρίζ)!
 • Οι αντηλιακές μεμβράνες Madico by USA, έχουν αναβαθμισμένη εμφάνιση, άριστη ευκρίνεια, βελτιώνουν την εσωτερική άνεση, ενώ παράλληλα συγκρατούν το 98% των υπεριωδών ακτίνων, αποτελώντας... τα γυαλιά ηλίου του αυτοκινήτου μας!
 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 επιλογές αποχρώσεων της SunGuard by Madico USA κατά την επίσκεψη σας στην εταιρεία:
  - Desert 30 ή
  - Desert 20 ή
  - Desert 50 
 • Η τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών σας προσφέρει:
  - μέγιστη δυνατή ηλιοπροστασία και θερμομόνωση
  - προστασία όλων των πλαστικών και υφασμάτινων μερών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χωρίς να "ξεραίνονται"
  - αύξηση της απόδοση του κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας
  - απόλυτη ορατότητα
  - μείωση της κατανάλωσης καυσίμου
  - προστασία από τραυματισμούς που οφείλονται σε θραύσματα γυαλιών από επιθέσεις ή ατυχήματα και φυσικά από… αδιάκριτα βλέμματα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα Ι.Χ ή SUV αυτοκίνητο και περιλαμβάνει αναλυτικά: Αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών της σειράς Sun Guard by Madico USA σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου σας (πλην παρμπρίζ), με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις, με γραπτή εγγύηση εφ' όρου ζωής και πιστοποίηση εγκατάστασης για ΚΤΕΟ.
 • Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν περιέχουν στοιχεία που κάνουν παρεμβολές σε σήματα GPS, κεραίες TV, κινητά, EPASS διοδίων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-15:00
 • Μέσος όρος εξυπηρέτησης ημερησίως: 6 αυτοκίνητα
Madico by USA

Σολωμού 5-7
Περιστέρι - Aττική
2105785923Madico by USA
Το όνομα Madico byUSA έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εμφάνιση και την άνεση!
 
Η σειρά Madico by USA προσφέρει σε εσάς και το αυτοκίνητό σας ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Βελτιώνει την εσωτερική άνεση, ενώ παράλληλα συγκρατεί το 98% των υπεριωδών ακτίνων!
 
Με αναβαθμισμένη εμφάνιση και άριστη ευκρίνεια, εξαιρετική αποβολή θερμότητας και υπεριωδών ακτίνων UV, UVA, UVB, καθώς και αντιχαρακτική προστασία. Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν περιέχουν στοιχεία που κάνουν παρεμβολές σε σήματα GPS, κεραίες TV, κινητά, E PASS διοδίων. Επίσης προσφέρουν προστασία από τραυματισμούς που οφείλονται σε θραύσματα γυαλιών ή επιθέσεις ή ατυχήματα και βεβαίως... από αδιάκριτα βλέμματα!
Παρέχεται γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής, καθώς και πιστοποίηση εγκατάστασης για ΚΤΕΟ.
 
Υπηρεσίες του καταστήματος Madico by USA:
 
- Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων
- Γυάλισμα - κέρωμα - ξεθάμπωμα φαναριών
- Ηχοσυστήματα
- Multimedia
- Συναγερμοί
- Xenon φώτα
- Παρμπρίζ αυτοκινήτων σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με θραύση κρυστάλλων.