0
Αγορές

Ενοικίαση αυτοκινήτου για 1 ή 3 ημέρες ή μία εβδομάδα σε top τιμή!

Oλοήμερη ή τριήμερη ή εβδομαδιαία ενοικίαση ενός αυτοκινήτου Κατηγορίας Α (100χλμ, απλή προς τρίτους, ασφάλεια, οδική βοήθεια), επιλέγοντας από τα μοντέλα Kia Picando ή Chevrolet Matiz, με παραλαβή από επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα από την ''Apollo Rent  A Car''!
- 27€ για ενοικίαση μίας ημέρας
- 74€ για ενοικίαση τριών ημερών
- 168€ για ενοικίαση μίας εβδομάδας
Τι αγοράζετε:
 • Χαρείτε μια ολοήμερη ή τριήμερη ή εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα σε αυτοκίνητα επιτυχημένης ιστορίας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, όπως η Kia και η Chevrolet!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 αυτοκίνητο και αφορά ενοικίαση αυτοκινήτου 1000cc, κατηγορίας Α΄ economy, με επιλογή ανάμεσα από Kia Picando ή Chevrolet Matiz! 
 • Παραλαβή από τα εξής σημεία:
  -
  Αθήνα: πλατεία Καραισκάκη, Ακομινάτου 13
  -
  Αθήνα: κέντρο, Συγγρού 14
  - Αθήνα: Σιδηροδρομικός Σταθμός, Λιοσίων 95
  - Αθήνα: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
 • Η Apollo Rent a Car είναι μια από τις παλαιότερες Ελληνικές εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Από το 1968 προσφέρει στους πελάτες της άμεση εξυπηρέτηση με έναν αξιόπιστο και πλήρη στόλο οχημάτων!
   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 αυτοκίνητο και αφορά ενοικίαση αυτοκινήτου 1000cc, κατηγορίας Α΄ economy, με επιλογή ανάμεσα από Kia Picando ή Chevrolet Matiz
  - κουπόνι των 27€: για μία ημέρα
  - κουπόνι των 74€: για 2 ημέρες
  - κουπόνι των 168€: για 3 ημέρες
 • Παραλαβή από τα εξής σημεία:
  - Αθήνα: πλατεία Καραισκάκη, Ακομινάτου 13
  - Αθήνα: κέντρο, Συγγρού 14
  - Αθήνα: Σιδηροδρομικός Σταθμός, Λιοσίων 95
  - Αθήνα: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.
 • Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Κυριακή 24ωρο
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1-2 ημέρες νωρίτερα, στο τηλέφωνο 2105247515
Apollo Parking & Rent A Car

Αττική Οδός, Έξοδος Κ1- 49,9 χλμ
Αεροδρόμιο - Αττική
2102010066 - 6936701403


Ιστοσελίδα


Apollo Parking & Rent A Car
Η Apollo rent a Car με τη σαραντάχρονη πείρα της στους χώρους στάθμευσης, έρχεται και στο αεροδρόμιο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο parking, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Το Airport Parking της Apollo, βρίσκεται ένα λεπτό από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (Αττική οδός, έξοδος Κ1- στο 49,4 χλμ) και παρέχει δωρεάν μεταφορά, με ιδιόκτητα mini van, από και προς το αεροδρόμιο, 24ωρη εξυπηρέτηση και φύλαξη, μεταφορά αποσκευών, καθαρισμό αυτοκινήτου και φιλοξενία κατοικιδίων. Μπορείτε να ταξιδέψετε ξέγνοιαστa, γνωρίζοντας πως το αυτοκίνητό σας παραμένει ασφαλές στο χώρο του parking. Το Apollo Airport Parking είναι φυλασσόμενο και παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας.

Εκμεταλευτείτε την παραμονή του αυτοκινήτου σας στο Apollo Airport Parking για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας. H Apollo rent a Car, μπορεί, εφόσον το επιθυμείτε, να αναλάβει και τη φύλαξη του αγαπημένου σας κατοικιδίου, όσο θα διαρκέσει το ταξίδι σας.