Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 27€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
73%
73€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

Βιολογικός Καθαρισμός για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας σε προσφορα

27€ για έναν (1) ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας σε καθίσματα, ταπετσαρία, ουρανό, a/c, αεραγωγούς, μοκέτα πορτμπαγκάζ καθώς και απολύμανση με όζον, από το εξειδικευμένο προσωπικό τoυ “Papadopoulos Car Wash” στον Κορυδαλλό,, αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 73%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Άνετες και απολαυστικές εμπειρίες οδήγησης σε αυτοκίνητο που είναι και φαίνεται καθαρό, χωρίς τη χρήση χημικών για φρέσκια και υγιή ατμόσφαιρα!
 • Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η πιο σημαντική και λεπτομερής φροντίδα καθαρισμού και αποστείρωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει έναν (1) ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου σε:
  - Καθίσματα (μέχρι 5 θέσεων)
  - Ταπετσαρία - πόρτες
  - Ουρανό
  - Πάτωμα
  - Ταμπλό - αεραγωγοί - aircondition
  - Ζώνες-ντουλαπάκια
  - Μοκέτα πορτμπαγκάζ
  - Συντήρηση πλαστικών - συντήρηση δερμάτινων καθισμάτων
  - Απολύμανση με όζον
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα αυτοκίνητο (Ι.Χ. Jeep, Suv, επαγγελματικό ή πολυμορφικό) και περιλαμβάνει: καθίσματα (μέχρι 5 θέσεων), ταπετσαρία - πόρτες, ουρανό, πάτωμα, ταμπλό - αεραγωγοί - aircondition, ζώνες-ντουλαπάκια, μοκέτα πορτμπαγκάζ, συντήρηση πλαστικών - συντήρηση δερμάτινων καθισμάτων και απολύμανση με όζον
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2104972090 και το συντομότερο δυνατό για αλλαγή.
 • Ο καθαρισμός της οροφής του αυτοκινήτου γίνεται εφόσον το επιτρέπει ο κατασκευαστής.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για δύσκολες περιπτώσεις όπως εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα με χρήση από κατοικίδια ζώα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 21:00.  
Papadopoulos Car Wash

Γεωργίου Σουρή 5
Κορυδαλλός - Aττική
2104972090


Ιστοσελίδα


Papadopoulos Car Wash
Το Car Wash Papadopoulos λειτουργεί στον Κορυδαλλό τα τελευταία 12 χρόνια και σας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού για το αυτοκίνητο και τη μηχανή σας.
 
Με μεράκι και επαγγελματισμό σας προσφέρουμε τις πιο εξειδικευμένες εργασίες από τα κατάλληλα χέρια και τα ειδικά φάρμακα καθαρισμού.
 
Σε συνεργασία με τις εταιρίες Mafra, Wurth το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας γίνεται μόνο στο χέρι και ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού σας, είναι μοναδικός και καινοτόμος, εφαρμόζοντας (ανά περίπτωση) το σύστημα ειδικού ατμού ή τη χρήση όζοντος για την απολύμανση της καμπίνας σας.
 
Πολύ κοντά μας θα βρείτε το κατάστημα των αξεσουάρ, όπου η  περιποίηση ολοκληρώνεται χρησιμοποιώντας αντηλιακές μεμβράνες LLuMaR για προστασία από τον ήλιο με πιστοποιημένη γραπτή εγγύηση.