Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 90%
Κέρδος: 225€
24,9€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
79%
95,1€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου σε super τιμή!

24,9€ για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, δώρο εκπτωτικό κουπόνι για service a/c και φρέον και δυνατότητα παραλαβής & παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, από το πλυντήριο του ''Car Spa'' στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 79%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία εντυπωσιακή, ολοκληρωμένη και λεπτομερή φροντίδα για ένα πεντακάθαρο αυτοκίνητο σαν καινούριο!!!
 • Ο πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται χωρίς την χρήση βούρτσας, μόνο με ενεργό αφρό και περιορισμένη κατανάλωση νερού και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Αφαίρεση λεκέδων
  - Απολύμανση καθισμάτων ταπετσαρίας και πορτ μπαγάζ
  - Εξάλειψη οσμών και καθαρισμό αεραγωγών Α/C
  - Γυάλισμα
  - Κέρωμα
  - Συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και σαλονιού
  - Εξωτερικό πλύσιμο
 • Με το λεπτομερές πλύσιμο και την απολύμανση από τους ειδικούς του ''Car Spa'' εξουδετερώνονται όλα τα βακτήρια και οι οσμές στην καμπίνα, και ο αέρας στο air condition ξαναγίνεται φρέσκος και υγιεινός!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 15 Δεκεμβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο και περιλαμβάνει έναν (1) πλήρη βιολογικό καθαρισμό χωρίς την χρήση βούρτσας, μόνο με ενεργό αφρό και περιορισμένη κατανάλωση νερού με αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων ταπετσαρίας & πορτ μπαγάζ, εξάλειψη οσμών & καθαρισμό αεραγωγών Α/C, γυάλισμα, κέρωμα, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών & σαλονιού και εξωτερικό πλύσιμο.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες πριν στο 2310683918.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η προσφορά δε συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που ισχύουν στην επιχείρηση.
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 08.00-20.30
Car Spa

Κόμβος Ευκαρπίας (έναντι Τιτάν)
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6970424515Car Spa
H Car Spa διαθέτει ένα εξειδικευμένο team δέκα ατόμων και υπερσύγχρονα μηχανήματα πλυντηρίου αυτοκινήτων για να εξασφαλίσει σε εσάς όλα αυτά που σας υπόσχεται. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την άψογη καθαριότητα και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας για να μπορείτε να χαρείτε κάθε ώρα που περνάτε σ' αυτό, απαλλαγμένοι από μικρόβια και δυσοσμίες.

Η Car Spa χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, χωρίς χρήση χημικών ουσιών με σκοπό την απόλυτη προστασία του αυτοκινήτου σας.