Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 90%
Κέρδος: 225€
25€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
55%
30€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Service air condition αυτοκινήτου σε προσφορά απο την Autotires.gr!

25€ για ένα ολοκληρωμένο service κλιματιστικού - air conditiοn αυτοκινήτου, για υψηλή απόδοση και οικονομία, από την εταιρεία ''Autotires.gr'' στην Κάτω Τούμπα, αρχικής αξίας 55
Έκπτωση 55%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το service για το A/C του αυτοκινήτου σας θα επιταχύνει την απόδοσή του και θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους μύκητες & τα βακτήρια αποτελώντας μια απαραίτητη διαδικασία για τη χρήση του!
 • Το service περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - καθαρισμό aircondition
  - καθαρισμό αεραγωγών
  - συμπλήρωση φρέον
 • Εξασφαλίστε την μέγιστη απόδοση των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου σας με τις εγγυημένες υπηρεσίες του σύγχρονου και εξειδικευμένου συνεργείου του Autotires.gr!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ολοκληρωμένο service κλιματιστικού - air conditiοn αυτοκινήτου.
 • Στην τιμή της προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή του φίλτρου καμπίνας επιβατών ή άλλες εργασίες, πέραν της συντήρησης.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού ακόμα και την ίδια ημέρα στο 2315557177.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-19.00 και Σάββατο 09.00 - 12.00.
Autotires.gr

Απόλλωνος 6
Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
2315 557177, 2315 55717


Ιστοσελίδα


Autotires.gr
Η AutoTires εξειδικεύεται στο χώρο τoυ Ελαστικού, της Τεχνικής Εξυπηρέτησης και του Ανταλλακτικού.

Η εταιρεία Autotires.gr είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαστικού και της επισκευής αυτοκινήτων στελεχωμένη με  έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό από τον κλάδο της εμπορίας ελαστικών, ανταλλακτικών και της επισκευής του αυτοκινήτου.
 
Η πολυετής πείρα των στελεχών της, γρήγορα την κατέστησαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην αγορά. Οι  συνεργασίες μας με κορυφαίους οίκους Ελαστικών & επώνυμων Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης μας ανέδειξαν ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.
 
Προτείνουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας τόσο στην τεχνική εξυπηρέτηση και στο service του αυτοκινήτου όσο και στην αγορά ανταλλακτικών, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος της εξεύρεσης αξιόπιστου συνεργείου για την επισκευή του αυτοκινήτου τους .
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παρέχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης ελαστικών καθώς και των ανταλλακτικών που έχετε προμηθευτεί από την εταιρεία μας και αξιόπιστα επιδιορθώνουμε τις βλάβες του οχήματος σας.
 
Το κατάστημά μας, επεκτείνεται στο διαδίκτυο και έρχεται για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε για το ελαστικό και το ανταλλακτικό , σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.
 
Στις τιμές των ελαστικών περιλαμβάνεται τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, βαλβίδες στεγανοποίησης.
 
Στην εταιρεία Autotires.gr θα έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματίες που θα ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση για το ελαστικό, την τεχνική εξυπηρέτηση και το ανταλλακτικό του αυτοκινήτου σας.