Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

19€
53%
10€

Η προσφορά έληξε
75
Αγορές

9€ για να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις στο τσιπουράδικο Παλιά Ιστορία στα Πετράλωνα

9€ για να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις (κρεατικών ή θαλασσινών) και ποτά ή αναψυκτικά της αρεσκείας σας αρχικής αξίας 19€, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του τσιπουράδικου "Παλιά Ιστορία", στη… Μέκκα των μεζεδοπωλείων, στα Πετράλωνα.
Έκπτωση 53%
Τι αγοράζετε:
  • Με μόλις 9€ (ανά άτομο), εξαιρετικά πιάτα αλλά και ποτά, αξίας 19€, με ελεύθερη απολύτως επιλογή από όλο τον κατάλογο του εξαιρετικού τσιπουράδικου, τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • Τη δυνατότητα επιλογής είτε κρεατικών (στη λαδόκολλα) είτε θαλασσινών!
  • Την ευκαιρία να απολαύσετε το γεύμα με την παρέα σας στον εσωτερικό χώρο ή στην φιλόξενη και γραφική πράσινη αυλή της «Παλιάς Ιστορίας», οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας κι αν θέλετε!
  • Συνδυάστε αυθεντικό τσίπουρο Τυρνάβου με τις γευστικές δημιουργίες που θα σας παρουσιάσει η κουζίνα του γνωστού μαγαζιού των Πετραλώνων!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 26 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή πιάτων & ποτών-αναψυκτικών, από τον κατάλογο, αξίας 19€.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 6 στον καθένα).
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2103460601.
Παλιά Ιστορία

Δημοφώντος 146
Πετράλωνα - Αττική
2103460601


Παλιά Ιστορία
Σ' ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον που βρίσκεται κάτω από το λόφο Φιλοπάππου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι με παραδοσιακό, σπιτικό φαγητό!

Σε αυτό το καταφύγιο γεύσεων μπορείτε να ανακαλύψετε την ποικιλία κρεατικών μας σερβιρισμένα σε λαδόκολλα, τους θαλασσινούς μεζέδες μας φτιαγμένους με μεράκι, τα μαγειρευτά μας με αγνά υλικά και ελαιόλαδο παραγωγής μας!

Συνοδέψτε τα πιάτα σας επιλέγοντας ελληνικό κρασί, τσίπουρο Τυρνάβου ή εξαιρετικό ρακόμελο. Καθημερινά από το μεσημέρι (εκτός Δευτέρας), Σάββατο-Κυριακή από πρωί.

Και φυσικά τα πάντα έχουν τιμές… κρίσης!