Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
56%
25€

Η προσφορά έληξε
72
Αγορές

20€ για ένα χορταστικό μενού με ελεύθερη επιλογή από όλο τον κατάλογο του εξαιρετικού μεζεδοπωλείου Όπως Παλιά

20€ για ένα χορταστικό μενού με απολαυστικές γεύσεις και ποτό για 2 άτομα, με ελεύθερη επιλογή από όλο τον κατάλογο του εξαιρετικού μεζεδοπωλείου "Όπως Παλιά" στη Μεταμόρφωση, αρχικής αξίας 45€.
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
  • Την ευκαιρία να θυμηθείτε τις πιο αγαπημένες σπιτικές γεύσεις του παρελθόντος αλλά και να δοκιμάσετε πεντανόστιμες νέες δημιουργίες, σε ένα απόλυτα φιλικό και ζεστό περιβάλλον!
  • Τη δυνατότητα με μόλις 20€ να δημιουργήσετε εσείς το γεύμα (αξίας 45€) που επιθυμείτε, παραγγέλνοντας οτιδήποτε θέλετε από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των ποτών ή αναψυκτικών με τα οποία θα συνοδεύσετε το φαγητό σας!
  • Μπορείτε μάλιστα να απολαύσετε το Deal, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας θέλετε, μέχρι και τα τέλη Μαρτίου (με εξαίρεση τις ημέρες επίσημων αργιών).
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει από 11 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 31 Μαρτίου 2011.
  • Το Deal δεν ισχύει μόνο τις ημερομηνίες επίσημων αργιών (π.χ. Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου).
  • To Deal περιλαμβάνει ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο (φαγητά, ποτά, αναψυκτικά) αρχικής αξίας 45€
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο, είτε να τα προσφέρει σε φίλους ή συγγενείς.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλαπλά κουπόνια και ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα (2 κουπόνια = γεύμα αξίας 90€ μέχρι και 4 άτομα)!
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το εστιατόριο στο 210 2819778, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για κράτηση.
Όπως Παλιά

Λευκωσίας 15
Μεταμόρφωση - Αττική
2102819778

Ιστοσελίδα


Όπως Παλιά
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο "Όπως Παλιά", το μεζεδοπωλείο που θα σας κάνει να αναπολήσετε παλιές και νέες αγαπημένες γεύσεις.

Το "Όπως Παλιά" ξεκίνησε το ταξίδι του στο γευστικό χάρτη των βορείων προαστίων το φθινόπωρο του 1985 με την επωνυμία "Η κυρά Σοφία". Με εμμονή στα καλομαγειρεμένα φαγητά και στα αγνά υλικά η κυρά Σοφία έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς. Το 1997 το εστιατόριο περνάει στη νέα γενιά, στον γιο της κυρά Σοφίας, τον Γιάννη. Με την βαριά κληρονομιά του ονόματος και της ποιότητας, ο Γιάννης συνεχίζει επάξια την παράδοση στην γεύση και τον Δεκέμβριο του 2005 η επωνυμία αλλάζει στο σημερινό "Όπως Παλιά" και εμπλουτίζει την κουζίνα με νέους μεζέδες κρατώντας ταυτόχρονα την ίδια αγνή και ποιοτική συνταγή της κυρά Σοφίας.

Σήμερα 25 χρόνια μετά, ετοιμάζεται το επόμενο βήμα με ένα νέο ιδιόκτητο χώρο πάντα στην Μεταμόρφωση και στην Λευκωσίας 15, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις γεύσεις στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις.

Εύκολη πρόσβαση, άνετο parking, ανθρώπους που πάνω απ' όλα θα σας κάνουν να νιώσετε "Όπως Παλιά", όμορφα και φιλικά. Εκεί σας περιμένουμε!