Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,4€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
59%
10,6€

Η προσφορά έληξε
56
Αγορές

Συμμετοχή σε δωμάτιο μυστηρίου στο Mysteries στην Αθήνα σε προσφορά!

Ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία - περιπέτεια που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη προσπαθώντας να βρείτε την λύση για να αποδράσετε από δωμάτιο του ''Mysteries'' πλησίον μετρό Ευαγγελισμού με έκπτωση έως 59%!!
- 7,4€ για συμμετοχή 1 ατόμου σε δωμάτιο μυστηρίου καθημερινές, αρχικής αξίας 18€ 
- 7,9€ για συμμετοχή 1 ατόμου σε δωμάτιο μυστηρίου Σαβ/κο, αρχικής αξίας 18€
Τι αγοράζετε:
 • Το Mysteries - που επεκτείνεται σύντομα και στα Χανιά - είναι ένα ομαδικό, πνευματικό, διαδραστικό παιχνίδι σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, τα δωμάτια μυστηρίου, που καλύπτονται από γρίφους!
 • Εσείς & η παρέα σας ανακαλύπτετε κρυμμένα στοιχεία, τα συνδυάζετε, λύνετε γρίφους, ανακαλύπτετε κρυφά δωμάτια & επιστρέφετε έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας, έχοντας ξετυλίξει όλη την ιστορία.
 • Έχετε μόνο 1 ώρα! Πιστεύετε πως είναι εύκολο να είναι κανείς Sherlock;
 • Με επιλογή ανάμεσα σε 2 δωμάτια μυστηρίου:
  - The Scientist of Dreams: Ένας σύγχρονος αλχημιστής, που γνώριζε πώς ελέγχεται κάθε επιστήμη & ενέργεια, δολοφονήθηκε ύστερα από μια μεγάλη ανακάλυψη. Η κόρη τoυ είναι αυτή που χρειάζεται να γνωρίσει την αλήθεια, ενώ υποψιάζεται πως η υπόθεση είναι μπλεγμένη & με τη νεκρή της μητέρα. Μέσα στo εργαστήριο όμως, μάλλον θα ανακαλύψετε περισσότερα από όσα η ίδια πίστεψε πως θα μάθει…
  - The Lost Girl: Μία απεγνωσμένη κοπέλα ζητά τη βοήθειά σας. Στo εγκαταλειμμένο της σπίτι υπάρχουν μυστικά που πρέπει να φανερωθούν, ώστε να λυτρωθεί από όσους θέλησαν το κακό της. Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσετε θα σφραγίσουν τη μοίρα της.

Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει συμμετοχή σε ένα παιχνίδι του Mysteries
  - Κουπόνι των 7,4€:
  συμμετοχή Δευτέρα, Tρίτη, Τετάρτη ή Παρασκευή
  - Κουπόνι των 7,9€: συμμετοχή Σάββατο ή Κυριακή.
 • Το κάθε παιχνίδι μυστηρίου διαρκεί 60 λεπτά.
 • Επιλογή ανάμεσα σε 2 δωμάτια μυστηρίου: The Scientist of Dreams ή The Lost Girl
 • Κάθε υπόθεση φιλοξενεί από 3 έως 6 παίκτες. Minimum συμμετοχή 3 ατόμων (ταυτόχρονη εξαργύρωση 3 κουπονιών).
 • Σε περίπτωση που υπάρχει στην ομάδα άτομο 14 ετών και κάτω, απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον ενός ενήλικα.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας για την ημέρα, ώρα και δωμάτιο που θέλετε να παίξετε. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση online (προσκομίζετε τα κουπόνια σας την ημέρα εξαργυρωσης που δηλώνετε) στο site www.mysteries.gr
 • Για ακύρωση κράτησης απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν
 • Απαραίτητη η προσκόμιση εκτυπωμένων κουπονιών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Mysteries

Βρασίδα 11
Ιλίσια - Αττική
2130344185


Ιστοσελίδα


Mysteries
Αλυσίδα κατατημάτων 100% ελληνικής έμπνευσης (με νέα άφιξη στα Χανιά!) και ομαδικό διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους όπου οι γρίφοι, δίνουν μεγαλύτερη βάση στo βάθος της ιστορίας που θα ζήσουν οι παίκτες.

Τα δωμάτια μυστηρίου δεν είναι τρομακτικά, αλλά είναι σκηνοθετημένα και διακοσμημένα βάσει μυστήριων υποθέσεων. Ξεχωρίζει από τα δωμάτια απόδρασης λόγω συγκεκριμένων σκοπών σε κάθε υπόθεση, για τα εναλλακτικά τέλη, και για την δυνατότητα επιλογής επιπέδου δυσκολίας κατά την κράτηση.αλλα και τη συνεχεια των ιστοριων στο ζωντανο παιχνιδι ρολων Beyond.

Εσείς και η παρέα σας ανακαλύπτετε κρυμμένα στοιχεία τα συνδυάζετε, λύνετε γρίφους ανακαλύπτετε κρυφά δωμάτια και επιστρέφετε έχοντας εκπληρώσει την αποστολή σας. Και όλο αυτό μέσα σε μια ώρα.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!