Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,5€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
63%
12,5€

Η προσφορά έληξε
60
Αγορές

Παιχνίδι απόδρασης για την πιο πρωτότυπη εμπειρία με την παρέα σας!

7,5€ για είσοδο ενός ατόμου σε ζωντανό παιχνίδι απόδρασης, μία ξεχωριστή εμπειρία - περιπέτεια με την παρέα σου που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη, όπου κλειδωμένοι σε έναν μυστηριώδη χώρο, γεμάτο γρίφους θα προσπαθήσετε να βρείτε την λύση με μοναδικό όπλο την λογική & την συνεργασία, στο "Zero Hour" στην Αργυρούπολη, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 63%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένας κόσμος όπου η φαντασία αποκτά πραγματικές διαστάσεις και οι πιο απίστευτες περιπέτειες μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα δωμάτιο!Ένα δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί 3-6 παίκτες, όπου καλούνται να ξεπεράσουν μια σειρά προβλημάτων υπό τη μορφή γρίφων!
 • Όλο αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασία και χρησιμοποιώντας τη λογική και το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που ενισχύει την ομαδικότητα, την αφαιρετική και συνθετική σκέψη και τη φαντασία, ενώ προσφέρει μια ωριαία απασχόληση που ακονίζει το μυαλό και τις αισθήσεις ενώ διασκεδάζετε!
 • Εσείς διαλέξτε το δωμάτιο που σας κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον και ζήστε την αληθοφανή ιστορία, με την ασφάλεια που παρέχει η σωστά μελετημένη διαμόρφωση της δραστηριότητας!
 • Δωμάτιο Toxic City: Η υπηρεσία έχει συλλέξει πληροφορίες για τον καθηγητή Φον Νίντερσπιλεν. Αποστολή σας ως αναλυτές της υπηρεσίας είναι να ερευνήσετε με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα τον προσωπικό χώρο του καθηγητή και αν βρεθούν παράνομοι μηχανισμοί ή επιβλαβείς ουσίες να τις ασφαλίσετε!
 • Δυσκολία 8/10
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο σε ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Zero Hour.
 • Διάρκεια παιχνιδιού: 60 λεπτά
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Zero Hour

Ελευθερίου Βενιζέλου 5
Αργυρούπολη - Αττική
2167006185


Ιστοσελίδα


Zero Hour
Ένας κόσμος όπου η φαντασία αποκτά πραγματικές διαστάσεις και οι πιο απίστευτες περιπέτειες μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα δωμάτιο!Ένα δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί 3-6 παίκτες, όπου καλούνται να ξεπεράσουν μια σειρά προβλημάτων υπό τη μορφή γρίφων. Όλο αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασία και χρησιμοποιώντας τη λογική και το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που ενισχύει την ομαδικότητα, την αφαιρετική και συνθετική σκέψη και τη φαντασία, ενώ προσφέρει μια ωριαία απασχόληση που ακονίζει το μυαλό και τις αισθήσεις ενώ διασκεδάζετε!Εσείς διαλέξτε το δωμάτιο που σας κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον και ζήστε την αληθοφανή ιστορία, με την ασφάλεια που παρέχει η σωστά μελετημένη διαμόρφωση της δραστηριότητας!