Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 2,5€
από
έκπτωση
κέρδος

7,5€
67%
5€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Παιχνίδι & διασκέδαση στον παιδότοπο Lollipop στο Παλαιό Φάληρο!

2,5€ για την είσοδο ενός παιδιού με τον συνοδό του με χυμό, ρόφημα, κέικ, και επίβλεψη παιδαγωγού, για ξέφρενο παιχνίδι και διασκέδαση των μικρών μας φίλων στον υπερσύγχρονο και ασφαλή παιδότοπο "Lollipop" στο Παλαιό Φάληρο, αρχικής αξίας 7,5€
Έκπτωση 67%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης σε έναν ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο, που επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν με ασφάλεια το ξέγνοιαστο παιχνίδι τους, με την συμμετοχή και επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Χρήση του παιδότοπου και 1 χυμό για το παιδί
  - 1 ρόφημα και 1 κέικ για τον συνοδό
  - Επίβλεψη των παιδιών από παιδαγωγό
 • Κάθε δραστηριότητα στον παιδότοπο συνοδεύεται από την αγάπη και τον σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών!
 • Επειδή όμως πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια, οι ειδικοί παιδαγωγοί του "Lollipop" μας φροντίζουν και για αυτό. Εσείς μπορείτε να καθίσετε σε έναν ευχάριστο ιδιαίτερο χώρο καφέ, απ' όπου μπορείτε να επιβλέπετε τα παιδιά σας, απολαμβάνοντας σπιτικά γλυκά και λιχουδιές.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: χρήση του παιδότοπου και 1 χυμό για το παιδί, 1 ρόφημα και 1 κέικ για τον συνοδό και επίβλεψη των παιδιών από παιδαγωγό.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επίσκεψή σας στο χώρο.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 14.00 & 17.00 - 22.00, Σάββατο 11.00 - 15.00
Παιδότοπος Lollipop

Αχιλλέως 119Α
Παλαιό Φάληρο - Αττική
2109802590Παιδότοπος Lollipop
Με προσωπικό μεράκι και αγάπη για τα παιδιά, δημιουργήσαμε τον παιδότοπο Lollipop.
 
Ο παιδότοπος Lollipop φιλοξενείται σε έναν ξεχωριστά διαμορφωμένο χώρο, που επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν με ασφάλεια το ξέγνοιαστο παιχνίδι τους, με την συμμετοχή και επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας.
 
Το Lollipop μπορεί να προσφέρει ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας, με υπέροχα πάρτι, με ταχυδακτυλουργούς, καραγκιόζη και άλλες δραστηριότητες. Επίσης για τα μεγαλύτερα παιδιά, διαθέτουμε χώρο για μουσικά πάρτι με ντίσκο και καραόκε.
 
Επειδή όμως πάνω απ' όλα είναι η ασφάλεια, οι ειδικοί παιδαγωγοί μας φροντίζουν και για αυτό. Εσείς μπορείτε να καθίσετε σε έναν ευχάριστο ιδιαίτερο χώρο καφέ, απ' όπου μπορείτε να επιβλέπετε τα παιδιά σας, απολαμβάνοντας σπιτικά γλυκά και λιχουδιές.