Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7,5€
από
έκπτωση
κέρδος

15€
50%
7,5€

Η προσφορά έληξε
45
Αγορές

Είσοδος στο δωμάτιο μυστηρίου Griphus στην Ακαδημία Πλάτωνος!

7,5€ για την είσοδο ενός ατόμου στο δωμάτιο μυστηρίου Griphus, όπου ένας θαυμάσιος “αγώνας” ενάντια στο χρόνο και μια περιπετειώδες εμπειρία θα σας μαγέψει ενώ θα ξεκλειδώνετε όλα τα μυστικά του σεναρίου για να λύσετε κάθε γρίφο, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες, στον ολοκαίνουριο χώρο "Griphus" στην Ακαδημία Πλάτωνος, αρχικής αξίας 15€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένας νέος κόσμος μυστηρίου, αγωνίας και αμείωτου ενδιαφέροντος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Ένας κόσμος ο οποίος σου παρέχει την δυνατότητα, την ευκαιρία, αλλά και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να μπορέσεις να αναδείξεις τις πραγματικές δεξιότητες που κρύβεις μέσα σου!
 • Κάθε δωμάτιο έχει δομηθεί έτσι ώστε να καταφέρνει εύκολα να σε μεταφέρει “βαθιά” μέσα στην ουσιαστική πλοκή του σεναρίου. Σενάριο το οποίο κάθε του πτυχή, κάθε του λεπτομέρεια και κάθε του γρίφος είναι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένα, δίνοντας σου την εμπειρία της μοναδικής αίσθησης του να ξεφύγεις για μερικά λεπτά από την πραγματικότητα και να διεισδύσεις σε ένα άλλο, μαγικό κόσμο!
 • Έναν κόσμο στον οποίο θα αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες και μοναδικές προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες αντίληψης του εαυτού σου αλλά και των υπολοίπων συμπαικτών σου.
 • Επιλογή από τα εξής δωμάτια:
  - Πυθαγόρας: 
  Οι αρχαίοι Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι δεν ασχολήθηκαν μόνο με τα μαθηματικά. Είναι μια επιστημονική, πολιτική και θρησκευτική σχολή περιβαλλόμενη από αρκετό μυστήριο, και εικάζεται πως η σχολή αυτή υπάρχει μυστικά μέχρι και σήμερα.
  Με τον πόλεμο να έχει φτάσει στην Αθήνα, όλες οι διδαχές και τα μυστικά της σχολής έχουν πια καλά κρυφτεί για να μην πέσουν στα χέρια του εχθρού. Το μόνο που απομένει είναι να καταφέρετε να φύγετε από την σχολή πριν τα στρατεύματα φτάσουν στη πόρτα σας. Θα προλάβετε;
  - Outbreak: Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ένας επικίνδυνος ιός εμφανίζεται και εξαπλώνεται ακαριαία σε όλο τον κόσμο. Οι φορείς του; Ακραία επιθετικοί και αιμοσταγείς. Ένα μικρό κελί είναι ο χώρος που σας κρατούν, με σκοπό να ανακαλύψουν το αίτιο της ανοσίας σας. Είστε απελπισμένοι, νηστικοί και τρομαγμένοι. Έχουν περάσει 2 μέρες και δεν έχει έρθει κάνεις στο κελί σας. Που έχουν πάει ; Γιατί ακούτε ουρλιαχτά και ποδοβολητά; Ο συναγερμός χτυπάει συνεχώς! Τι έχει συμβεί; Μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε τρόπο να δραπετεύσετε;
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2016.
 • Εξαιρείται το Σάββατο και το διάστημα 27/4 - 3/5.
 • Ισχύει αποκλειστικά για παρέες 3-5 ατόμων.
 • Ισχύει για ηλικίες άνω των 16 ετών.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία είσοδο σε ζωντανό παιχνίδι απόδρασης του ''Griphus'' με επιλογή ανάμεσα σε 2 δωμάτια (Πυθαγόρας ή Outbreak).
 • Σημαντικό: Στο παιχνίδι θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον 3 άτομα και συνολικά η ομάδα δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 άτομα.
 • Απαραίτητη η κράτηση online εδώ .
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Griphus Escape Rooms

Παλαμηδίου 43
Ακαδημία Πλάτωνος - Αττική
2105152777 - 6940023400


Ιστοσελίδα


Griphus Escape Rooms
Ένας νέος κόσμος μυστηρίου, αγωνίας και αμείωτου ενδιαφέροντος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Ένας κόσμος ο οποίος σου παρέχει την δυνατότητα, την ευκαιρία, αλλά και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να μπορέσεις να αναδείξεις τις πραγματικές δεξιότητες που κρύβεις μέσα σου. Κάθε δωμάτιο έχει δομηθεί έτσι ώστε να καταφέρνει εύκολα να σε μεταφέρει “βαθιά” μέσα στην ουσιαστική πλοκή του σεναρίου. Σενάριο το οποίο κάθε του πτυχή, κάθε του λεπτομέρεια και κάθε του γρίφος είναι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένα, δίνοντας σου την εμπειρία της μοναδικής αίσθησης του να ξεφύγεις για μερικά λεπτά από την πραγματικότητα και να διεισδύσεις σε ένα άλλο, μαγικό κόσμο. Έναν κόσμο στον οποίο θα αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες και μοναδικές προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες αντίληψης του εαυτού σου αλλά και των υπολοίπων συμπαικτών σου. Ένας θαυμάσιος “αγώνας” ενάντια στο χρόνο και μια περιπετειώδες εμπειρία που θα σε μαγέψει. Ξεκλείδωσε όλα τα μυστικά του σεναρίου και λύσε κάθε γρίφο, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας αυτό που αποκαλούμε “κοινή λογική”. Συντονίσου αποτελεσματικά και ουσιαστικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου, αξιοποιώντας στο έπακρο την ομαδική συνεργασία, συνεργασία ή οποία σε συνδυασμό με τις δικές σου ικανότητες αντίληψης θα σου δείξουν τον τρόπο της λύσης όλων των γρίφων και των μυστηρίων που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις? Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι…