Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 130€
από
έκπτωση
κέρδος

1200€
89%
1070€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

130€ για οριστική απαλλαγή από ευρυαγγείες με Laser ER-Young

Όμορφα και υγιή πόδια με οριστική και απολύτως ανώδυνη απαλλαγή από ευρυαγγείες σε μηρούς και γάμπες, με το αποτελεσματικό, σύγχρονο Laser Er-Young, επιλέγοντας τον αριθμό συνεδριών που επιθυμείτε, στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο κοσμητικής ιατρικής “Medi” στον Άγιο Δημήτριο (στην έξοδο του μετρό), κερδίζοντας έκπτωση έως 90%!!!
- 130€ για 6 συνεδρίες, αρχικής αξίας 1200€
- 240€ για 12 συνεδρίες, αρχικής αξίας 2400€
Τι αγοράζετε:
 • Πείτε αντίο στο πρόβλημα των ευρυαγγειών και δείτε την επιδερμίδα σας φρέσκια, καθαρή και κυρίως υγιέστατη για την εμφάνιση σας στις παραλίες!
 • Αν και πολλοί θεωρούν τις ευρυαγγείες (τα «σπασμένα αγγεία») αποκλειστικά αισθητικό πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αραχνοειδείς μπλε ή κόκκινες φλέβες στο σώμα σας συνοδεύονται από συμπτώματα όπως πρήξιμο, αίσθημα βάρους, νυχτερινές κράμπες, μουδιάσματα και πόνο!
 • Δείτε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα με την θεραπεία με το Laser Er-Young χαρείτε σε μικρό χρονικό διάστημα τις διαφορές με κάθε συνεδρία!
 • Το Laser Er-Young εφαρμόζεται από έμπειρο ιατρό και έχει θεωρηθεί το καλύτερο όπλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ευρυαγγειών!
 • Η εφαρμογή του Laser Er- Young διαρκεί περίπου 20 λεπτά ανά περιοχή, δεν απαιτεί καμιά προηγούμενη δική σας προετοιμασία!
 • Πανεύκολη πρόσβαση στο ολοκαίνουργιο MEDI, δίπλα στον σταθμό του μετρό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2012 ενώ η προσφορά ισχύει είτε μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των συνεδριών (6 ή 12) είτε μέχρι τις 31/03/2013.
 • Οι συνεδρίες εφαρμόζονται από έμπειρο ιατρό – δερματολόγο του Medi.
 • Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων) στο MEDI.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο 2109704557 τουλάχιστον 3 ημέρες πριν και για ακύρωση / αλλαγή ραντεβού επικοινωνία 24 ώρες πριν.
 • Ώρες επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού: Δεύτερα – Παρασκευή 10:00 – 18:00.
Medi

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 272Β
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109704557Medi
Το Μedi είναι ένας ιατρικός χώρος στον οποίο εκτελούνται θεραπείες υψηλής ιατρικής στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας. Το επιστημονικό σώμα που επιμελείται τις επεμβάσεις και τις συμβουλές ομορφιάς περιλαμβάνει τα πιο ισχυρά ονόματα του ιατρικού κόσμου στην Αθήνα στον τομέα αυτό.
Κάθε καινούρια μελέτη και επιστημονική ανακάλυψη προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη με εξατομικευμένη παρακολούθηση και την βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων με την σφραγίδα των μεγαλύτερων εταιριών στον κόσμο.
Σκοπός μας:
- Να αγγίξουμε το τελειο
- Να παντρέψουμε ομορφιά και υγεία
- Να είμαστε πρωτοπόροι
- Να επιβεβαιώνουμε καθημερινά την δύναμη της επιστήμης


Θεραπείες που εκτελούνται στο Medi:
Μεσοθεραπεία
-Ενέσιμη (πρόσωπου και σώματος) / Μη ενέσιμη (πρόσωπου και σώματος)
- Εrpiumy-young (laser)
- laser micro-fractional
- multi platform
- lumi lift(τεχνολογία επιτάχυνσης)
- Επούλωσης και αναγέννησης κύτταρων
- Ενεργειακό botox
- Αποτρίχωση ‘’4ης γενιάς’’
- Ιατρικό rf  - ραδιοσυχνοτητες
- Λιπογλυπτική (lipofrei advanced)
- Υαλουρονικό
- Botox
- Πολλές θεραπείες εξατομικευμένης παρακολούθησης