Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 79€
από
έκπτωση
κέρδος

800€
90%
721€

Η προσφορά έληξε
20
Αγορές

79€ για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και αντηλιακή προστασία ενόψει καλοκαιριού

79€ για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και αντηλιακή προστασία ενόψει καλοκαιριού με ολοκληρωμένο πακέτο δέκα (10) συνεδριών Ocean Therapy συνοδευόμενες με υπέρηχο για μεγάλη διεισδυτικότητα, διάρκειας 45-60 λεπτών η κάθε μια, στο πρότυπο κέντρου κοσμητικής ιατρικής "Mediaspis" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 800€.
Έκπτωση 90%!!!
Τι αγοράζετε:
  • Ιδανική ευκαιρία να προστατεύσετε το πρόσωπό σας από τις κακές επιδράσεις του ηλίου και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας πλούσια ενυδατωμένη και λαμπερή!
  • Κάθε συνεδρία Ocean Therapy διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά και περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, peeling προσώπου, μασάζ προσώπου, τοποθέτηση ορού από βιολογικά εκχυλίσματα με βιταμίνες, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και τοποθέτηση ενυδατικής μάσκας με εκχυλίσματα από θαλάσσια όστρακα!
  • Η ενυδάτωση που θα απολαύσει το πρόσωπό σας γίνεται ακόμα πιο βαθιά με παράλληλη χρήση υπέρηχου!
  • Η ενυδατική μάσκα που χρησιμοποιείται στις συνεδρίες του Ocean Therapy, αυξάνει τον μυϊκό τόνο, αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει από την φωτογήρανση!
  • Ένα ιδανικό πακέτο συνδυασμού θεραπείας ενυδάτωσης-Spa, για γυναίκες και άνδρες, το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε πριν το καλοκαίρι και να το ολοκληρώσετε μετά τα μπάνια σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Η πρώτη συνεδρία του Deal πρέπει να γίνει από 27 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011, ενώ το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Το Deal περιλαμβάνει δέκα (10) συνεδρίες Ocean Therapy συνδυασμένες με υπέρηχο.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2105772100.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.