Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
78%
31€

Η προσφορά έληξε
48
Αγορές

9€ για μια σοκολατοθεραπεία ή μια θεραπεία ενυδάτωσης

9€ για να χαρίσετε λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σας, με επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μια σοκολατοθεραπεία ή μια θεραπεία ενυδάτωσης και σύσφιξης, 5 φάσεων και συνολικής διάρκειας 40 λεπτών, στο «Nails and Tails Exclusive care» στην Καλαμαριά, αρχικής αξίας 40.
Έκπτωση 78%
Τι αγοράζετε:
 • Μία σοκολατοθεραπεία για απόλυτη ευεξία και υγεία στο δέρμα! Χαλαρώστε και απολαύστε την ιδανική αγωγή που συνιστάται για κουρασμένες, θαμπές και ευαίσθητες επιδερμίδες!
 • Ή εναλλακτικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μια θεραπεία ενυδάτωσης, συνοχής και σύσφιξης της επιδερμίδας!
 • Τη δυνατότητα να αγοράσετε έως και 3 κουπόνια για τον εαυτό σας και να χαρίσετε την απόλυτη λάμψη στο πρόσωπό σας, τώρα που θα αρχίσει να σας ταλαιπωρεί ο ήλιος και η θάλασσα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από  25 Μαΐου 2011 έως 31 Αυγούστου 2011.
 • Το Deal δεν ισχύει από 08 Αυγούστου 2011 έως 16 Αυγούστου 2011
 • Ωράριο λειτουργίας Τρίτη – Παρασκευή 10:30 πμ. με 19:00 μμ. και Σάββατο 10:30 πμ. με 15:00 μμ.
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή μεταξύ:
  Μίας σοκολατοθεραπείας πέντε (5) φάσεων (Καθαρισμός με ειδικό gel, Απολέπιση, serum βιταμίνης C , Chocolate mask, μασάζ με ορό με βιταμίνη Β και ενυδατική κρέμα) συνολικής διάρκειας 40 λεπτών ή Μιας θεραπείας ενυδάτωσης και σύσφιξης πέντε (5) φάσεων (Καθαρισμός με ειδικό gel, 2. Απολέπιση, 3. Προετοιμασία, Ενυδάτωση- Σύσφιξη με τις Vitality Cream Mask και Hydra C Latex Mask, Σύσφιξη), συνολικής διάρκειας 40 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 3 κουπόνια και να τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου (κάθε άτομο ξεχωριστά μπορεί να κάνει χρήση μέχρι 3 κουπόνια).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 384170 για ραντεβού.
Nails & Tails Exclusive Care

Βρυούλων 20
Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
2310384170


Nails & Tails Exclusive Care
To Nails & Tails Exclusive Care είναι ένας καλαίσθητος χώρος, που λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια στην Καλαμαριά και εντυπωσιάζει με την άψογη εξυπηρέτηση. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, εγγυάται ονειρεμένα αποτελέσματα αφού διαθέτει 13 χρόνια εμπειρίας και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας.

Πρόκειται για έναν χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο όπου ή σχολαστική αποστείρωση των εργαλείων και ή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι ό οδηγός για την λειτουργία του.

Κάθε γυναίκα που θέλει να προσέχει την εμφάνισή της, επιλέγει έναν χώρο που μπορεί να της προσφέρει τα πάντα, από υπηρεσίες κομμωτηρίου και μακιγιάζ μέχρι περιποιήσεις άκρων, αποτριχώσεις και περιποιήσεις προσώπου και σώματος.