Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 190€
από
έκπτωση
κέρδος

750€
75%
560€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

190€ για οριστικό ΤΕΛΟΣ σε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

190€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα αποτελέσει το οριστικό τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με 4 κύκλους συνεδριών με ενέσιμες μεσοθεραπείες, Dermio Care, χειρομαλάξεις, Vacum και συνεδρίες θερμοκουβέρτας, από το ''Κέντρο Αισθητικής Alina'' στην Βάρη, αρχικής αξίας 750€
Έκπτωση 75%!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να απαλλαγείτε μια για πάντα από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με συνδυαστικές τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν γρήγορο και εγγυημένο αποτέλεσμα!
 • Αναλυτικά η σειρά των επισκέψεων, με 4 κύκλους συνεδριών έχει ως εξής:
  -1η συνεδρία: Έναρξη με 20λεπτη συνεδρία με το Dermio Care 
  που αποτελεί καινοτομία ενάντια στη κυτταρίτιδα και το χαλαρό δέρμα αφού παροχετεύει υψηλής συγκέντρωσης ιόντα μέσα στην ειδική "φόρμα οξυγόνου".
  Συνέχεια με ενέσιμη μεσοθεραπεία που δρα ενδοδερμικά στις προβληματικές περιοχές του σώματος και βελτιώνει το ανάγλυφο και το περίγραμμα του σώματος.
  - 2η συνεδρία (ιδανικά 2 ημέρες μετά την 1η συνεδρία): Χειρομασάζ και εφαρμογή Vacum, συνολικής διάρκειας 50 λεπτών. Το Vacum είναι ένα είδος λιποδιάλυσης που οφελεί περιοχές που μέχρι τώρα δεν αντοποκρίνονταν σε θεραπείες. Προκειται για το Metabolic Depresor, μια τεχνική που καταφέρνει να κινητοποιήσει ακόμη και τα πιο απείθαρχα λιποκύτταρα και να τα υποχρεώσει να διαπαστούν.
  - 3η συνεδρία (ιδανικά 2 ημέρες μετά την 2η συνεδρία): Εφαρμογή θεραπείας με θερμοκουβέρτα για αποτοξίνωση και λιποδιάλυση, διάρκειας 30 έως 45 λεπτώνΗ θερμοκουβέρτα μεταφέρει την ζέστη βαθιά στο δέρμα και προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας στον υποκείμενο συνδετικό ιστό. Η βελτίωση στον μεταβολισμό, το λίπος και την κυκλοφορία του αίματος ενισχύει την αποσύνθεση του λίπους και την σύσφιξη του συνδετικού ιστού. 
 • Σημαντικό! Τα ιδανικά αποτελέσματα συντελούνται εφόσον πραγματοποιηθούν 3 συνεδρίες ανά εβδομάδα, επί 4 εβδομάδες που είναι το πλήρες πακέτο της προσφοράς. 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία του Deal πρέπει να έχει ξεκινήσει έως 31 Μαρτίου 2013 και οι συνεδρίες να έχουν ολοκληρωθεί έως 31 Μαΐου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει ένα (1) ολοκληρωμένο πακέτο για πλήρη αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους που περιλαμβάνει 4 συνεδρίες με:
  - Dermio Care
  - Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
  - Ειδική Χειρομάλαξη (μασάζ καταπολέμησης κυτταρίτιδας)
  - Vacum
  - Θερμοκουβέρτα
 • Τα ιδανικά αποτελέσματα εμφανίζονται εφόσον υπάρχουν 3 συνεδρίες ανά εβδομάδα, επί 4 εβδομάδες που είναι το πλήρες πακέτο της προσφοράς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα 2108960171 ή 6956170892 τουλάχιστον 3 ημέρες πριν, ενώ για ακύρωση ραντεβού χρειάζεται ενημέρωση 1 ημέρα πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών αλλά εξαργυρώνεται 1 κουπόνι από κάθε άτομο.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-21:00, Σάββατο 09:00-17:00
Κέντρο Αισθητικής Alina

Εστίας 5
Βάρη - Αττικής
2108960171 - 6956170892Κέντρο Αισθητικής Alina
Το Κέντρο Αισθητικής Alina δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής σε ένα επαγγελματικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Διαθέτουμε πρωτοποριακό εξοπλισμό που μας δίνει τεράστιες δυνατότητες να βελτιώσουμε οποιοδήποτε «αδύνατο σημείο σας».

Στον χώρο μας θα βρείτε επίσης υπηρεσίες όπως:

- Θεραπείες προσώπου (βαθύς καθαρισμός, μεσοθεραπεία, πρωτόκολλα αντιοξείδωσης, πρωτόκολλα ακμής, πρωτόκολλα ανάπλασης, σύσφιξης, θεραπεία ματιών).
- Ειδικές θεραπείες σώματος (μεσοθεραπεία σώματος, σύσφιξη με RF, θεραπεία ραβδώσεων, κυτταρίτιδας, λεμφικό drenage, μασάζ θεραπευτικό & χαλαρωτικό).
- Αποτρίχωση (κερί, IPL).
- Μανικιούρ – πεντικιούρ.
- Μακιγιάζ – μόνιμο μακιγιάζ.