Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 120€
από
έκπτωση
κέρδος

360€
66%
240€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

120€ για να επιτύχετε απόλυτη ανανέωση & λάμψη στο πρόσωπό σας

120€ για να επιτύχετε την απόλυτη ανανέωση και λάμψη με μια συνδυασμένη θεραπεία αναζωογόνησης και ανανέωσης προσώπου, συνδυάζοντας την ανώδυνη εφαρμογή του μηχανήματος ραδιοσυχνοτήτων RF eMatrix Complete Sublative Rejuvenation με την κλασσική θεραπεία του αισθητικού βελονισμού, από το εξαιρετικό Κέντρο Περιποίησης και Spa ''Acubeauty'' στον Άλιμο - αρχικής αξίας 360€
Έκπτωση 66%
Τι αγοράζετε:
 • Την δυνατότητα πλήρης αναζωογόνησης και ανανέωσης της επιδερμίδας του προσώπου με μια αποτελεσματική συνδυαστική θεραπεία, που εναρμονίζει την εγγυημένη τεχνική του αισθητικού βελονισμού με την πρωτοποριακή και ανώδυνη χρήση του μηχανήματος ραδιοσυχνοτήτων RF που προκαλεί σύσφιξη, μείωση των ρυτίδων και εξαφάνιση ουλών!
 • Αναλυτικά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται:
  - Οι ραδιοσυχνότητες, που δεν πρέπει να μπερδεύονται με το laser καθώς αποτελούν την εξέλιξη του, προκαλούν ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου άμεσα,  χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.Προκαλούν σύσφιξη, μείωση των ρυτίδων και ουλών. Η μέθοδος δεν καίει, δεν ξεφλουδίζει και δεν απαιτεί απομάκρυνση από τη δραστηριότητά μας.
  - Ο αισθητικός βελονισμός κινητοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και απομακρύνει τα άχρηστα υγρά και τις τοξίνες.Προκαλεί εξισορρόπηση του οργανισμού από μέσα προς τα έξω. Ο βελονισμός ακολουθεί την εφαρμογή του μηχανήματος δρώντας στο σύνολο του οργανισμού ξεκουράζοντας τον από την καθημερινή μεταβολική καταπόνηση.
  - Συνολική διάρκεια θεραπείας: 60 λεπτά.
 • Τα αποτελέσματα είναι η άμεση λάμψη και η ανανέωση του προσώπου και του δέρματος καθώς  και άμεση αίσθηση ανανέωσης της εξωτερικής όψης και της σωματικής ευεξίας!
 • Ο βελονισμός και η εφαρμογή του μηχανήματος γίνεται από εξειδικευμένους γιατρούς τόσο στη χρήση του μηχανήματος όσο και στον αισθητικό βελονισμό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού (ή την προσκόμιση των στοιχείων του).
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για γυναίκες και για άνδρες
 • Κάθε κουπόνι αφορά μία συνεδρία δύο συνδυαστικών θεραπειών και συγκεκριμένα: μία (1) θεραπεία προσώπου με το μη επεμβατικό ανώδυνο μηχάνημα RF eMatrix Complete Sublative Rejuvenation με ραδιοσυχνότητες με μία (1) θεραπεία με αισθητικό  βελονισμό
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2108940532
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9.00 με 12.30 και Δευτέρα -Πέμπτη 17.00 με 21.00
Acubeauty

Λεωφόρος Ποσειδώνος 69 & Αλίμου
Άλιμος - Aττική
2108940532


Ιστοσελίδα


Acubeauty
Εδω και 18 χρόνια ασχολούμαστε με την φυσική ανανέωση του προσώπου και του σώματος με φυσικές και μη επεμβατικές θεραπείες.

Η πιο νέα τεχνολογία συνδυάζεται με την πιο κλασική.