Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

900€
97%
875€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με - 98%!!!!!

Ασυναγώνιστη ευκαιρία μόνιμης απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με επαγγελματικές συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης, για γυναίκες και άντρες, με το πανίσχυρο και αποτελεσματικό IPL Laser 7ης γενιάς, από το “Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής Ιατρικής” στη Γλυφάδα, αρχικής αξίας 1200€ - Έκπτωση έως 97%!!
- 25€ για 6 συνεδρίες σε μικρές περιοχές στο πρόσωπο ή στο σώμα, από 97€
- 49€ για 6 συνεδρίες σε μεγάλες περιοχές στο πρόσωπο ή στο σώμα, από 1400€
- 66€ για 10 συνεδρίες σε μικρές και μεγάλες περιοχές στο πρόσωπο και σώμα, από 2200
Τι αγοράζετε:
 • Μια μοναδική προσφορά από το Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής και
 • Κοσμητολογίας προσώπου και σώματος στη Γλυφάδα που με την επαγγελματική γνώση και το άριστο εξειδικευμένο προσωπικό δίνει λύση σε κάθε σας πρόβλημα!
 • Η αποτρίχωση με το προηγμένο IPLLaser7ης γενιάςπετυχαίνει την αφαίρεση της τρίχας από την ρίζα ή το στέλεχος της.
 • Όταν αφαιρείται με άλλες μορφές όπως για παράδειγμα με την χρήση κεριού, επανεκφύεται σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ όταν αφαιρείται από τη ρίζα της, με την χρήση του παλμικού φωτός, πετυγχάνεται η προοδευτική αναστολή και η οριστική απομάκρυνσή της από την περιοχή όπου έχει γίνει η συνεδρία.
 • Το εύρος του φωτός καλύπτει πολλά μήκη κύματος με αποτέλεσμα την εξασφαλισμένη και οριστική καταπολέμηση της τριχοφυΐας γρήγορα και ανώδυνα!
 • Το κουπόνι των 25€ περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μία από τις μικρές περιοχές:
  - άνω χείλος
  - πηγούνι
  - περιοχή των παρειών
  - γύρω από τα μάτια
  - φαβορίτες, τράγος του αυτιού
  - γραμμή bikini
  - κάτω γραμμή της κοιλιάς
  - ουρά
  - αυχενική ζώνη
  - μύτη
 • Το κουπόνι των 49€ περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μία από τις μεγάλες περιοχές:
  - πλάτη
  - στήθος
  - κοιλιά
  - μπράτσα
  - μηροί
  - γάμπες
  - κνήμες
  - βραχίονες
  - αντιβράχια
  - γλουτοί
  - στέρνο
  - μέση
  - full bikini (Hollywood)
  - όλο το πρόσωπο (παρειές - πηγούνι - άνω χείλος - λαιμός)
 • Το κουπόνι των 66€ περιλαμβάνει 10 συνεδρίες σε μία από τις μεγάλες περιοχές του σώματος και για όλες τις περιοχές του προσώπου:
  - πλάτη
  - στήθος
  - κοιλιά
  - μπράτσα
  - μηροί
  - γάμπες
  - κνήμες
  - βραχίονες
  - αντιβράχια
  - γλουτοί
  - στέρνο
  - μέση
  - full bikini
  - όλο το πρόσωπο (παρειές - πηγούνι - άνω χείλος - λαιμός)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει εώς 30 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του.
 • Το Deal ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 7ης γενιάς και συγκεκριμένα:
  Το κουπόνι των 25€ περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μία από τις μικρές περιοχές: άνω χείλος - πηγούνι - περιοχή των παρειών - γύρω από τα μάτια - φαβορίτες, τράγος του αυτιού - γραμμή bikini- κάτω γραμμή της κοιλιάς - ουρά - αυχενική ζώνη - μύτη
  Το κουπόνι των 49€ περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μία από τις μεγάλες περιοχές: πλάτη - στήθος - κοιλιά - μπράτσα - μηροί - γάμπες - κνήμες - βραχίονες- αντιβράχια - γλουτοί - στέρνο - μέση - full bikini(Hollywood) ή όλο το πρόσωπο (παρειές - πηγούνι - άνω χείλος - λαιμός)
  Το κουπόνι των 66€ περιλαμβάνει 10 συνεδρίες σε μία από τις μεγάλες περιοχές του σώματος και για όλες τις περιοχές του προσώπου: πλάτη - στήθος - κοιλιά - μπράτσα - μηροί - γάμπες - κνήμες - βραχίονες - αντιβράχια - γλουτοί - στέρνο - μέση - full bikini(Hollywood) και όλο το πρόσωπο (παρειές - πηγούνι - άνω χείλος - λαιμός)
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή ως δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6948044416 για ραντεβού
 • τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
 • Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή, 15.00-21.00.
Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας Προσώπου Σώματος

Πραξιτέλους 8
Γλυφάδα - Αττική
6980163480 - 2117055949


Ιστοσελίδα


Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας Προσώπου Σώματος
Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος μόλις λίγο έξω από το κέντρο της Γλυφάδας στην περιοχή της Αιξώνης, ανταποκρίνεται πλήρως στην εφαρμογή εξειδικευμένων μεθόδων για την περιποίηση του σώματος και του προσώπου έχοντας ως προϋπόθεση την χρήση επιστημονικών μεθόδων από το χώρο της αισθητικής καθώς και πρωτοποριακών καλλυντικών προϊόντων, αναστέλλοντας αρχικά και επιλύοντας οριστικά στη συνέχεια προβλήματα αισθητικής, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κ.λ.π.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης θεραπειών προληπτικής και θεραπευτικής αγωγής από το χώρο της αισθητικής και της κοσμητολογίας, με στόχο την βελτίωση των προβλημάτων και την αποκατάστασή τους με απόλυτη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.Στο κέντρο μας, σε συνεργασία με επιστήμονες διαιτολόγους, σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις για υγιεινή διατροφή και απώλεια βάρους.

Το επιστημονικό κέντρο Αισθητικής Ιατρικής & Κοσμητολογίας προσώπου – σώματος, χώρος ομορφιάς και ευεξίας άνοιξε με αγάπη για όλες τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους αποτελεσματικά. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και ανακαλύψτε πληροφορίες και γνώσεις ομορφιάς, καθώς και πολύτιμα μυστικά για προσεγμένη εμφάνιση.

Αφεθείτε στην ευχαρίστηση που νιώθετε κάνοντας spa και πάρτε συμβουλές υγιεινής διατροφής για να δείχνετε πάντα λαμπερή/ος και πιο όμορφη/ος. Γνωρίστε από κοντά τις εκπληκτικές δυνατότητες του laser 7ης γενιάς στο πρόσωπο και το σώμα.