Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 79€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
68%
171€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Λείο & νεανικό δέρμα με το πρωτοποριακό Fractional Laser

79€ για μία (1) συνεδρία CO2 Fractional Laser που θεραπεύει αποτελεσματικά τις λεπτές ρυτίδες, τις ουλές, την ακμή και τις δυσχρωμίες, βελτιώνοντας θεαματικά την υφή & την όψη της επιδερμίδας, από το ''Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής της Δέσποινας Δεληδημήτρη'', αρχικής αξίας 250€
Έκπτωση 68%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα απαλλαγμένο από ουλές, δυσχρωμίες, ρυτίδες και ακμή με το πιο επαναστατικό laser των τελευταίων χρόνων που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της αισθητικής!
 • Το CO2 Fractional Laser καλυτερεύει σημαντικά ακόμα και τις δύσκολες ουλές ακμής που πριν το πρωτοποριακό αυτό laser, ήταν αδύνατον να βελτιωθούν!
 • Η θεραπεία Fractional Laser είναι ιδανική για ασθενείς με: ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, ουλές και ραγάδες, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες κολλαγόνου.
 • Η υφή και ο τόνος του δέρματος αναπλάθονται εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία, αφού το laserενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Κάθε θεραπεία στοχεύει το 20-25% της συνολικής επιφάνειας του δέρματος και έτσι η τμηματική αυτή θεραπεία συμβάλλει σε γρηγορότερη επούλωση χωρίς ενοχλητικούς ερεθισμούς και μόνο λίγη ερυθρότητα για κάποιες ώρες!
 • Το Fractional Laser χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο στην περιοχή του προσώπου αλλά και στο λαιμό, τα χέρια και το στήθος όπου τα laser προηγούμενης γενιάς δεν είχαν εφαρμογή λόγω του κινδύνου εκτεταμένων βλαβών στις δομές του δέρματος! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 20 Μαΐου 2013. (καταληκτική ημερομηνία συνεδρίας καθώς το laserδεν επιτρέπεται να εφαρμοσθεί τους καλοκαιρινούς μήνες).
 • Την περίοδο του Πάσχα το ιατρείο θα εξυπηρετήσει έως και Μ. Παρασκευή.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει αναλυτικά:μία (1) συνεδρία CO2 Fractional Laser που θεραπεύει αποτελεσματικά τις λεπτές ρυτίδες, τις ουλές, την ακμή και τις δυσχρωμίες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2107711717.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 10:00 - 20:00.
Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής της Δέσποινας Δεληδημήτρη

Βασ. Σοφίας 124Β
Αμπελόκηποι - Aττική
2107711717


Ιστοσελίδα


Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής της Δέσποινας Δεληδημήτρη
Η Αισθητική χειρουργική παρουσιάζει σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.
Η άνοδος αυτή είναι συνυφασμένη με την γενικότερη άνοδο του βιοτικού επιπέδου και την μεγαλύτερη ασφάλεια με την οποία γίνονται σήμερα οι χειρουργικές επεμβάσεις.
Γενικά η Αισθητική χειρουργική προσφέρει στο άτομο καλύτερη ποιότητα ζωής!
 
Στο ιατρείο της πλαστικής χειρουργικής της κ Δεληδημήτρη γίνονται όλες οι εξιδεικευμένες θεραπείες με τα πιο σύγχρονα laser, αυτές αφορούν την αντιγήρανση προσώπου και σώματος, την κυτταρίτιδα, την λιπόλυση και την σύσφιξη προσώπου και σώματος.