Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
60%
36€

Η προσφορά έληξε
30
Αγορές

24€ για αρωματοθεραπεία στο Νέο Ηράκλειο

24€ για να βιώσετε την ιδανική χαλάρωση και ηρεμία σε όλο σας το σώμα με ένα μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια, συνολικής διάρκειας 60’ από το ινστιτούτο αισθητικής «Art & Beauty» στο Νέο Ηράκλειο, αρχικής αξίας 60€.
Έκπτωση 60%
Τι αγοράζετε:
 • Την βέλτιστη εμπειρία ενός επαγγελματικού μασάζ αρωματοθεραπείας που προσφέρει ασύγκριτη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και του άγχους καθώς και ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος!
 • Αφεθείτε για να νιώσετε την απερίγραπτη αίσθηση ευεξίας και άνεσης με το σώμα σας σε έναν πλήρως φυσικό κόσμο υγείας και ομορφιάς!
 • Αρωματοθεραπεία, είναι ο κλάδος εκείνος της βοτανικής ιατρικής που έχει σαν σκοπό της τη θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με τη χρήση αρωμάτων, όχι όμως εκείνων που γνωρίζουμε όλοι λόγω των κοσμητικών τους ιδιοτήτων αλλά για αγνά, αποσταγμένα έλαια φυτών, γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, τα αιθέρια έλαια!
 • Ένα ολόσωμο χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια χαρίζει αναζωογόνηση , ανακουφίζει από την ένταση, καταπραΰνει διώχνοντας κόπωση και στρες χαρίζοντας μια ισορροπία πνεύματος και σώματος που όλοι μας έχουμε ανάγκη!
 • Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αρωματοθεραπείας, τα αιθέρια έλαια μέσω του κυκλοφορικού συστήματος μεταφέρονται απευθείας σε όλο το σώμα, όπου μπορούν να επιδράσουν στη συναισθηματική και πνευματική κατάσταση μέσω της αρωματικής τους οσμής, η αίσθηση της οσμής συνδέεται στενά με τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις, επομένως η αρωματοθεραπεία επιδρά αποτελεσματικά σε διάφορα επίπεδα, όπως το σωματικό και συναισθηματικό!
 • Η συνδυασμένη αυτή δράση δίνει ενδιαφέροντα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους, που θεωρείται ότι είναι η ρίζα τόσων πολλών παθολογικών καταστάσεων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Στους κατόχους των κουπονιών παρέχεται έκπτωση 30% σε όλες τις άλλες υπηρεσίες του «Art & Beauty».
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια, συνολικής διάρκειας 60’ λεπτών .
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στο 210 2823163.
 • Ενδέχεται η επιχείρηση να παραμείνει κλειστά κάποιες ημέρες τον Αύγουστο.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-21:00.
Art & Beauty

Πευκών 13
Νέο Ηράκλειο - Αττική
2102823163


Art & Beauty
Το Art & Beauty είναι ένας πολύ όμορφος και ζεστός χώρος στο Νέο Ηράκλειο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των Ολιστικών και Εναλλακτικών θεραπειών. 
 
Οι υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος που παρέχονται στα κέντρα μας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική μας ευεξία.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σας περιποιηθούμε με θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου, θεραπείες μασάζ και ευεξίας στο σώμα καθώς και αποτρίχωση στο σημείο που θα μας υποδείξετε!
Το Ινστιτούτο Αισθητικής, ιδρύθηκε με σκοπό την υλοποίηση ενός σύγχρονου μοντέλου παροχής υπηρεσιών, που θα έχει ως γνώμονα την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ατόμου για εσωτερική, εξωτερική και συναισθηματική φροντίδα.

Η πολύτιμη γνώση και εμπειρία και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στην εξυπηρέτηση, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον επαγγελματισμό που διακατέχει το προσωπικό του Art & Beauty.
 
Στο Art & Beauty, αξιοποιώντας τον πιο σύγχρονο και προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αισθητικών εφαρμογών, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.