Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

200€
71%
141€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες με συνεδρίες Botox!!

Aντίο στις ρυτίδες με ενέσιμο Botox για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες μετώπου, μεσοφρύου και του ποδιού χήνας στα μάτια, για φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο σας, στο Ινστιτούτο Ομορφιάς "Derma Line" στην Γλυφάδα - έκπτωση έως 72%!!!!
- 59€ για 1 συνεδρία Botox σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο, αρχικής αξίας 200€
99€ για 1 συνεδρία Full Face Botox σε πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο, αρχικής αξίας 350€
139€ για 2 συνεδρίες Full Face Botox σε πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο (μία κανονική συνεδρία και μια επαναληπτική εντός 8 ημερών για περιπτώσεις χρόνιων & βαθέων ρυτίδων), αρχικής αξίας 420€
Τι αγοράζετε:
 • Την τελευταία δεκαετία το ενέσιμο Botox έχει σχεδόν αντικαταστήσει το ενδοσκοπικό Lifting στο προσώπο χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου!
 • Οι 3 ευαίσθητες περιοχές (ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μεσοφρύου, πόδι χήνας στα μάτια) είναι οι πρώτες που μαρτυρούν την ηλικία και προδίδουν την κουρασμένη επιδερμίδα!
 • Με τη στοχευμένη χρήση του botox oι ρυτίδες εξαλείφονται άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, χαρίζοντας ένα απόλυτα νεανικό και σφιχτό πρόσωπο που λάμπει!
 • Mε επιλογή ανάμεσα σε:
  - 1 συνεδρία Botox σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο
  - 1 συνεδρία Full Face Βotox στο πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο ή
  - 2 συνεδρίες Βotox: Full Face Βotox στο πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο και επαναληπτική μέσα σε 8 ημέρες (ειδική για περιπτώσεις χρόνιων & βαθέων ρυτίδων)
 • Tο Ινστιτούτο Ομορφιάς "Derma Line" χρησιμοποιεί Αμερικάνικης προέλευσης Botox by Allergan (η συσκευασία του οποίου ανοίγει παρουσία του πελάτη) και οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από πλαστικό χειρούργο ή δερματολόγο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 8 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - 1 συνεδρία Botox σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο
  - 1 συνεδρία Full Face Βotox στο πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο ή
  - 2 συνεδρίες Βotox: Full Face Βotox στο πόδι χήνας, μεσόφρυο και μετοπυαίο και επαναληπτική μέσα σε 8 ημέρες (ειδική για περιπτώσεις χρόνιων & βαθέων ρυτίδων)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο τηλέφωνο 2109242104 - 6944833803.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
Derma Line

Αγγέλου Μεταξά 13
Γλυφάδα - Aττική
6944833803 - 2109242104Derma Line
To Derma Line είναι ένα ιδιωτικό δερματολογικό κέντρο αισθητικής, χειρουργικής Ανάπλασης, Αντιγήρανσης και Λιποδιάλυσης! Πρόσφατα το ιατρείο απέκτησε το νέο σύστημα Alexandrite 8ης γενιάς Replay Pro που ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει οριστικό τέλος σε 6 μήνες στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Στο τμήμα Επανορθωτικής Δερματολογιίας η Dr. Ντάκου Ίμκα και η υπεύθυνη κα Ντάγιου Αναστασία σας υπόσχονται μια επένδυση στον εαυτό σας που διαρκεί μία ζωή! Στο Derma Line παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με άριστη φροντίδα και παρακολούθηση από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό! Πλαστικοί, Δερματολόγοι και Αισθητικοί που ανυπομονούν να σας συναντήσουν και ευελπιστούν να σας εξοικειώσουν με τις νέες τεχνολογίες και να συμβάλλουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων με τον πιο φυσικό τρόπο γιατί η σύγχρονη αισθητική έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να λέμε χαριτολογώντας πως δεν υπάρχουν πια άσχημες γυναίκες!