Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 94€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
62%
156€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Νεότερη & ανανεωμένη για το φθινόπωρο με συνεδρία υαλουρονικού οξέως!

94€ για μία (1) συνεδρία με υαλουρονικό οξύ Teosyal στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, που ανορθώνει στη στιγμή και προσφέρει πλήρως ανανεωμένη & ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα, στο Ινστιτούτο Ομορφιάς "Derma Line" στην Γλυφάδα, αρχικής αξίας 250€
Έκπτωση 62%!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Γυρίστε τον χρόνο πίσω με μία ανώδυνη εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στις ρινοπαρειακές ρυτίδες που συμβάλλει στο ''γέμισμα'' τους και στην ανόρθωση του δέρματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να φαίνεται θεαματικά νεότερο!
 • Δεν προκαλεί αλλεργίες αφού έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα & στο δέρμα και διαθέτει ''θαυματουργές'' ιδιότητες αφού δεσμεύει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό!!
 • Τα προϊόντα Teosyal είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και άμεση διόρθωση των ρυτίδων και βαθουλωμάτων του προσώπου, παραμένοντας ταυτοχρόνως σε απόλυτη συμφωνία με την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά σας. Οι ενυδατικές ιδιότητες του Teosyal αποκαθιστούν την ευλυγισία, την ελαστικότητα και τον φυσικό τόνο του δέρματος σας.
 • To Teosyal, επαναπορροφήσιμο και μη-ζωτικής προέλευσης, επανορθώνει τις απώλειες. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι του προϊόντος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθεμία από τις παρακάτω ενδείξεις:
  - Βαθιές και επιφανειακές ρυτίδες
  - Ανασχηματισμό του προσώπου σας για προσθήκη όγκου
  - Γέμισμα και επανασχηματισμός των χειλιών σας και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας σε βάθος.
 • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό με το δέρμα σας να παραμένει λείο και εύπλαστο. Το συσσωρευτικό αποτέλεσμα πολλαπλών συνεδριών παράγει το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) συνεδρία με υαλουρονικό οξύ Teosyal στις ρινοπαρειακές ρυτίδες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο τηλέφωνο 2109242104 - 6944833803.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
Derma Line

Αγγέλου Μεταξά 13
Γλυφάδα - Aττική
6944833803 - 2109242104Derma Line
To Derma Line είναι ένα ιδιωτικό δερματολογικό κέντρο αισθητικής, χειρουργικής Ανάπλασης, Αντιγήρανσης και Λιποδιάλυσης! Πρόσφατα το ιατρείο απέκτησε το νέο σύστημα Alexandrite 8ης γενιάς Replay Pro που ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει οριστικό τέλος σε 6 μήνες στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Στο τμήμα Επανορθωτικής Δερματολογιίας η Dr. Ντάκου Ίμκα και η υπεύθυνη κα Ντάγιου Αναστασία σας υπόσχονται μια επένδυση στον εαυτό σας που διαρκεί μία ζωή! Στο Derma Line παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με άριστη φροντίδα και παρακολούθηση από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό! Πλαστικοί, Δερματολόγοι και Αισθητικοί που ανυπομονούν να σας συναντήσουν και ευελπιστούν να σας εξοικειώσουν με τις νέες τεχνολογίες και να συμβάλλουν στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων με τον πιο φυσικό τρόπο γιατί η σύγχρονη αισθητική έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να λέμε χαριτολογώντας πως δεν υπάρχουν πια άσχημες γυναίκες!