Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 22€
από
έκπτωση
κέρδος

300€
93%
278€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Λαμπερή επιδερμίδα με μεσοθεραπείες στα Medbeauty Αθήνας-Θεσ/κης!

Λαμπερή και νεανική επιδερμίδα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με μεσοθεραπεία προσώπου που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες & την υφή της επιδερμίδας, και μαζί ένα face check, στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας ''MedBeauty'' σε Αττική και Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 93%!!!!!
- 22€ για δύο (2) συνεδρίες μεσοθεραπείας και ένα (1) face check, αρχικής αξίας 300€
- 34€ για τέσσερις (4) συνεδρίες μεσοθεραπείας και ένα (1) face check, αρχικής αξίας 450€
 
Τι αγοράζετε:
 • H Μεσοθεραπεία προσώπου βασίζεται στην τεχνολογία της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Πρόκειται για προηγμένη τεχνολογία που καινοτομεί δίνοντας άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην υφή της επιδερμίδας, με ασφάλεια και σιγουριά!
 • Το μυστικό της μεθόδου για εντυπωσιακά αποτελέσματα βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται στο δέρμα ένα ειδικό κοκτέιλ με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποίο ανανεώνει το δέρμα. Με την βοήθεια ενός μικροεμβόλου επιτυγχάνεται η άμεση διείσδυση του κοκτέιλ ενδοδερμικά μέσα δηλαδή στο δέρμα, στην «καρδιά» του προβλήματος.  Με την αυτήν την μέθοδο βασιζόμαστε στην ικανότητα που έχουν τα ίδια τα κύτταρα του δέρματός μας να επουλώνουν τις βλάβες τους δίνοντάς τους την τροφή που χρειάζονται. Mε το ειδικό κοκτέιλ που περιέχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά επιτυγχάνεται η αναστολή της διαδικασίας γήρανσης.
 • Aφού διεισδύσουμε την βιταμίνη C στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος εφαρμόζουμε μάσκα προσώπου, για να δημιουργήσουμε ένα «φράγμα» το οποίο συγκρατεί το δυναμωτικό κοκτέιλ μέσα στο δέρμα και το βοηθά να αποροφήσει την βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία.
 • Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση μείγματος βιταμινών και υαλουρονικού στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης. 
  Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:
  - Φωτεινή επιδερμίδα
  - Μείωση των λεπτών γραμμών
  - Οι βαθιές ρυτίδες εξαλείφονται
  - Η επιδερμίδα ενυδατώνεται
  - Βελτιώνεται η διαύγεια και ο τόνος της επιδερμίδας
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Δεκεμβρίου 2013.
 • Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 • Το Deal ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - δύο (2) συνεδρίες μεσοθεραπείας και ένα (1) face check (κουπόνι των 22€) ή
  - τέσσερις (4) συνεδρίες μεσοθεραπείας και ένα (1) face check (κουπόνι των 34€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 μέρες πριν στο 2106159200, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα κέντρα:
  - Κεφαλληνίας 46, Αθήνα
  - Πατησίων 129, Αθήνα
  - Εθνικής Αντιστάσεως και Σεβαστείς 6, Περιστέρι
  - Μητροπόλεως 28, Θεσσαλονίκη
  - Πλατεία Δημοκρατίας 1, Θεσσαλονίκη
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (ένα στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 18.00.
MedBeauty

11 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κεφαλληνίας 46
Αθήνα - Aττική
2106159200

www.medbeauty.webnode.gr


MedBeauty
Η ένδειξη "MedBeauty" σε πιστοποιημένους χώρους ομορφιάς προσφέρει υπηρεσίες που στηρίζονται σε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών με «μη χειρουργικές θεραπείες» με εντυπωσιακά αλλά φυσικά αποτελέσματα.
Υψηλή τεχνολογία, τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό εξασφαλίζουν την βέλτιστη αποτελεσματικότητα σε υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής.
Έτσι ο επισκέπτης αυτών των χώρων γνωρίζει ότι έχει στην διάθεσή του την κορυφαία ιατρική τεχνολογία υπό την εποπτεία, ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει δώσει φυσική λύση στο όποιο αισθητικό πρόβλημα τον απασχολεί.
*Όλα τα πιστοποιημένα κέντρα δεν παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών Medbeauty αλλά μόνο αυτές που συμβαδίζουν με την άδεια λειτουργίας τους.