Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 26€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
84%
134€

Η προσφορά έληξε
49
Αγορές

26€ για αποτρίχωση σε μπικίνι, μηρούς και πρόσωπο, σχηματισμό φρυδιών, 1 μανικιούρ (μόνιμο γαλλικό), 1 πεντικιούρ & 5 επισκέψεις Solarium

26€ για το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ομορφιάς, με αποτρίχωση σε μπικίνι, μηρούς και πρόσωπο, σχηματισμό φρυδιών, ένα (1) μανικιούρ με φυσική ενίσχυση νυχιού και μόνιμο γαλλικό, ένα (1) πεντικιούρ και πέντε (5) επισκέψεις Solarium, στον πανέμορφο χώρο του "Nail & Body Care" στην Νέα Ιωνία, αρχικής αξίας 160€.
Έκπτωση 84%!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να απολαύσετε υπηρεσίες ενός πλήρους πακέτου ομορφιάς, με αποτρίχωση σε διάφορα σημεία, μανικιούρ με μόνιμο γαλλικό, πεντικιούρ, σχηματισμό φρυδιών αλλά και Solarium, για να λάμψετε ολοκληρωτικά!
 • Δεν χρειάζεται άγχος για τον… χρόνο που θα χρειαστείτε για τον πλούσιο αριθμό υπηρεσιών που θα απολαύσετε, διότι μπορείτε να χωρίσετε το πακέτο περιποίησης-ομορφιάς και σε 2 διαφορετικές επισκέψεις!
 • Η αποτρίχωση στο πρόσωπο γίνεται με κλωστή, ενώ στο μανικιούρ εκτός από μόνιμο γαλλικό θα γίνει και φυσική ενίσχυση του νυχιού. Φυσικά πάντα από επαγγελματίες του είδους που θα σας υποδεχθούν στον ζεστό και όμορφο χώρο του Nail & Body Care!
 • Παράλληλα αποκτάτε μια σούπερ ευκαιρία για έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε υπηρεσία Body Care (εκγύμνασης) του ινστιτούτου θελήσετε, με επιλογές ανάμεσα σε Personal Training, Power Plate, Body Former και πολλά άλλα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 2 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι 30 Απριλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
 • To Deal μπορεί να εξαργυρωθεί και σε 2 διαφορετικές επισκέψεις (π.χ. 1 επίσκεψη για τις υπηρεσίες αποτρίχωσης και 1 για μανικιούρ-πεντικιούρ).
 • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Ένα (1) μανικιούρ με φυσική ενίσχυση του νυχιού και μόνιμο γαλλικό
  - Ένα (1) πεντικιούρ
  - Αποτρίχωση με κερί στις περιοχές των μηρών και του μπικίνι
  - Αποτρίχωση με κλωστή στο πρόσωπο
  - Έναν (1) σχηματισμό φρυδιών
  - Πέντε (5) επισκέψεις Solarium
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 κουπόνια και να τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου (κάθε άτομο ξεχωριστά μπορεί να κάνει χρήση μέχρι 2 κουπόνια).
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών του Deal έχουν έκπτωση 25% στην τιμή οποιουδήποτε πακέτου εκγύμνασης (Body Care) θελήσουν να επιλέξουν!
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στα 210 2773700, 210 2755126, 210 2716089.
Nail & Body Care

Λεωφόρος Ηρακλείου 283
Νέα Ιωνία - Αττική
2102773700


Nail & Body Care
Στο Νail & Βody Care θα χαλαρώσετε! Ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας, να γνωρίσετε τι σημαίνει τέχνη στα άκρα κ να χαρίσετε στο σώμα κ τα νύχια σας την περιποίηση που τους αξίζει!

Στον ίδιο χώρο θα νιώσετε την απόλυτη σιγουριά που χαρίζει το επαγγελματικό μακιγιάζ, από το πρωί ως το βράδυ για κάθε είδους εμφάνισή σας. Επίσης στο studio μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση σώματος κ προσώπου με κλωστή.Μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια μας και για μια πρωτοποριακή μέθοδο εκγύμνασης μέσω ηλεκτροδίων χωρίς αντενδείξεις. Το γερμανικό μηχάνημα Bodyformer είναι εδώ σε αποκλειστικότητα για να μας θεραπεύσει στο πρόβλημα μας (παχυσαρκία, κατακράτηση υγρών, ακόμη και σε πόνους μέσης - αυχένα). ΟΧΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ γυμναστική!

Τέλος, χαλαρώστε στα έμπειρα χέρια των ειδικών μας για ένα χαλαρωτικό-θεραπευτικό μασάζ. Λιγότερο άγχος, αυξημένη εγρήγορση, μειωμένα επίπεδα κατάθλιψης και μείωση της αρτηριακής πίεσης!