Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

400€
94%
376€

Η προσφορά έληξε
51
Αγορές

Aποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε με έκπτωση 94%!!!

Aποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε με ιατρικό πρόγραμμα σίγουρου αδυνατίσματος 7 εβδομάδων, επιλέγοντας διατροφολογικά προγράμματα ή συνδυασμό τους με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα , στο πρότυπο κέντρο «Mediaspis» στο Περιστέρι, κερδίζοντας έκπτωση 94%!!!
- 24€ για πακέτο 7 διατροφολογικών προγραμμάτων, 2 λιπομετρήσεις & ιατρική υποστήριξη, από 400€  ή
- 44€ για πακέτο 7 διατροφολογικών προγραμμάτων, 5 συνεδρίες με ιατρικά μηχανήματα, 2 λιπομετρήσεις & και ιατρική υποστήριξη, από 685€
Τι αγοράζετε:
 • Απίστευτα συμφέρουσα ευκαιρία να δείτε σημαντική αλλαγή στο σώμα σας μέσα σε διάστημα 7 εβδομάδων!  
 • Πρόκειται για ειδικό, πρωτοπόρο ιατρικό πρόγραμμα με ψυχολογικές τεχνικές που παρέχει ειδικός γιατρός διατροφολόγος, όπως και το επαναστατικό πρόγραμμα διατροφής εφτά (7) εβδομάδων που έχει εγγυημένα αποτελέσματα σε συνδυασμό με διατροφή και ανάλογα την επιλογή σας την υποστήριξη προγραμμάτων με ιατρικά μηχανήματα!
 • Τα εξατομικευμένα, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, προγράμματα λίγων θερμίδων δεν εμφανίζουν την αίσθηση της πείνας ή εξασθένησης του οργανισμού!
 • Ακολουθώντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπάρχει δυνατότητα απώλειας βάρους από 10 -15 κιλά!!
 • Ο συνδυασμός των ιατρικών διατροφικών προσγραμμάτων με συνεδρίες με επαγγελματικά μηχανήματα απώλειας βάρους και καταπολέμησης τοπικού πάχους, επιφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!
 • Οι συνεδρίες γίνονται στο εξαιρετικό Body Lifting (υπέρυθρες) ή με μηχάνημα Πρεσοθεραπείας. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Mediaspis θα σας προτείνει τον ιδανικότερο για το σωματότυπο και τις ανάγκες σας συνδυασμό θεραπειών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία του Deal απαιτείται να γίνει μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012 (Οι συνεδρίες θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα).
 • Συνιστάται μία επίσκεψη την εβδομάδα για επιτυχημένα αποτελέσματα.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Mediaspis.
 • Το Deal περιλαμβάνει: πρόγραμμα 7 εβδομάδων, 2 λιπομετρήσεων και συνεδρίες με ειδικό ιατρό διατροφολόγο (για τεχνικές χαλαρωσης, ψυχολογική υποστήριξη κ.α.), ενώ με το κουπόνι των 44€ προστίθενται επιπλέον 5 συνεδρίες με ιατρικά μηχανήματα.
 • Οι συνεδρίες ιατρικών μηχανημάτων αφορούν θεραπείες στο Body Lifting (Energy) ή Πρεσοθεραπείες, διάρκειας 35’ η κάθε μία. Η επιλογή του μηχανήματος γίνεται κατόπιν και συνεννόησης με το εξειδικευμένο προσωπικό του Mediaspis.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα προσφέρει με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα 2105772100 και 2105772102
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 24 ώρες πριν.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.