Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8€
από
έκπτωση
κέρδος

16€
50%
8€

Η προσφορά έληξε
334
Αγορές

Θερινό Cine Paris στην Πλάκα με είσοδο 2 ατόμων στην μισή τιμή!

8€ για είσοδο 2 ατόμων στον ιστορικό, καταπληκτικό θερινό κινηματογράφο “Cine Paris” στην Πλάκα, ώστε να παρακολουθήσετε με την συντροφιά σας και με εξαιρετικό φόντο την Ακρόπολη την ταινία της επιλογής σας έως και 15/8/2014, αρχικής αξίας 16€
Έκπτωση 50!
Μόνο για 24 ώρες διαθέσιμη προσφορά (λήγει τα μεσάνυχτα)!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να δείτε την αγαπημένη σας φέτος το καλοκαίρι ταινία με την παρέα σας σε ένα κινηματογράφο με απίστευτη ιστορία και υπέροχο περιβάλλον!
 • Κινηματογραφικές βραδιές κάτω ακριβώς από την Ακρόπολη!
 • Πριν την είσοδό σας στο χώρο του cinema, χαζέψτε τις αμέτρητες αφίσες από παλιό και σύγχρονο κινηματογράφο με μεγάλες μορφές τόσο του ελληνικού όσο και του διεθνούς στερεώματος!
 • Απολαύστε το κινηματογραφικό θέαμα της επιλογής σας σε κάποια από τις 400 θέσεις του Cine Paris, που διαθέτει και ποικίλους χώρους με τραπεζάκια για να απολαύσετε ότι θέλετε από το πλούσιο μπαρ που διαθέτει!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αυστηρά έως 15 Αυγούστου 2014, σε όλες τις καθημερινές προβολές από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για δυο (2) άτομα και περιλαμβάνει είσοδο για παρακολούθηση οποιασδήποτε ταινίας επιλέξετε από τις προβολές του κινηματογράφου (εξαργύρωση Δευτέρα έως Παρασκευή).
 • Η αρχική τιμή για τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη ειναι 10€, αλλά με το Deal κερδίζετε 20% επιπλέον έκπτωση απο την προσφορά του κινηματογράφου και για αυτές τις ημερες. 
 • Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται μόνο στο ταμείο του σινεμά, είτε πρόκειται για προβολή της ίδιας μέρας είτε για προβολή άλλης ημερομηνίας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 10 κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
 • Το Deal δεν συνδυάζεται, δεν συμψηφίζεται ούτε ανταλλάσσεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορεί να έχει ο κινηματογράφος.       
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία, ώρες προβολής των ταινιών ή κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 2103222071 – 2103248057 ή στο www.cineparis.gr
Cine Paris
Cine Paris

Κυδαθυναίων 22
Πλάκα - Αττική
2103222071 - 2103248057


Ιστοσελίδα


Cine Paris
Το Ciné Paris άνοιξε για πρώτη φορά τις θύρες του για να υποδεχθεί τους φίλους του κινηματογράφου, το 1920!

Η ιδέα για τη δημιουργία ενός θερινού κινηματογράφου ήταν ενός έλληνα κομμωτή ο οποίος ζούσε πολλά χρόνια στο Παρίσι και εξαιτίας αυτού το ονόμασε Paris.

Στις αρχές της δεκαετίας του '60 χτίστηκε το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα και ξεκίνησε να λειτουργεί ως θερινό και χειμερινό σινεμά. Στα τέλη του '60 όμως εξαιτίας της κρίσης των θερινών κινηματογράφων οδηγήθηκε σε παύση λειτουργίας.

Τελικά, το 1986 άνοιξε ξανά, με νέο ιδιοκτήτη πλέον, και λειτουργεί μέχρι και σήμερα στην πιο όμορφη και γραφική γειτονιά της Αθήνας, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη.