Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

85€
78%
66€

Η προσφορά έληξε
47
Αγορές

19€ για επιλογή μεταξύ τριών θεραπειών προσώπου στη Γλυφάδα, έκπτωση έως 78%!

19€ για μια πλούσια ενυδάτωση προσώπου με χρήση προϊόντων σαμπάνιας (Champagne face treatment) ή μια θεραπεία υαλουρονικού οξέος ή μια θεραπεία μη χειρουργικού lifting, από το φημισμένο ινστιτούτο αισθητικής "Silkline face & body therapy by Efi Mikelatou" στη Γλυφάδα, αρχικής αξίας έως 85€.
Έκπτωση έως 78%!
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να επιλέξετε όποια εξαιρετική θεραπεία επιθυμείτε ή να δοκιμάσετε όσες θέλετε αγοράζοντας τον αντίστοιχο αριθμό κουπονιών!
 • Το Campagne Face Treatment είναι ο συνδυασμός ευγενούς μαγιάς Σαμπάνιας μέσα σε αφρώδη μάσκα, konjac-mannan και λάδι από Μacadamia που «μεθούν» το δέρμα με την απαραίτητη ζωτική δύναμη. Προτείνεται για τις πιο γιορτινές και σημαντικές στιγμές!
 • Η θεραπεία περιγράμματος-σύσφιγξης (Anti Surgery Lifting) επιτυγχάνει ανόρθωση προσώπου, βλεφάρων και σύσφιξη OVAL. Το περίγραμμα επανέρχεται, οι ρυτίδες και τα σημεία γήρανσης σβήνουν από την πρώτη αγωγή. Οι μύες γυμνάζονται απαλά, βελτιώνεται η καθοδική έκφραση και εξαφανίζεται η ένταση από το πρόσωπο.
 • Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος αποτελεί την πλέον δημοφιλή μη επεμβατική θεραπεία στις μέρες μας και επιτυγχάνει άμεσα ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ρυτίδων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 14 Μαρτίου μέχρι 31 Μαΐου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς μία (1) από τις εξής θεραπείες:

  Campagne Treatment
  ή Θεραπεία περιγράμματος – σύσφιγξης (μη χειρουργικό lifting)
  ή Θεραπεία υαλουρονικού οξέος
 • Το Deal απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στο 210 9618888.
Silkline
Silkline

Σοφίας Βέμπο 23
Γλυφάδα - Αττική
2109618888

Ιστοσελίδα


Silkline
Στο Silkline, η δύναμη της γνώσης, η εξειδίκευση και η 27ετής πείρα, μας επιτρέπει να κατανοούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πλέον καινοτόμες και πρότυπες λύσεις ομορφιάς.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα προγράμματα, ειδικά για εσάς, από πραγματικούς επαγγελματίες.

Σας υποσχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί αναζητούμε διαρκώς τις πλέον σύγχρονες τεχνικές. Εφαρμόζουμε με επιτυχία αποκλειστικές αγωγές ηλεκτροθεραπειών συνδυαστικά με πολύτιμα βιοκαλλυντικά.

Σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο σε ένα ευρύχωρο, καλαίσθητο κτίσμα, λουσμένο στο φως, με αυστηρά κριτήρια υγιεινής.

Το άριστο επιστημονικό δυναμικό μας, αλλά κυρίως το πάθος και η αφοσίωση στη φροντίδα σας, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας, όλα αυτά τα χρόνια.