Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

57€
88%
50€

Η προσφορά έληξε
15
Αγορές

7€ για αγορά επώνυμων ρολογιών, κοσμημάτων, τσαντών, πορτοφολιών

7€ για ένα κουπόνι αξίας 57€ για αγορά επώνυμων ρολογιών, κοσμημάτων, τσαντών, πορτοφολιών (Guess, Seiko, Marc Ecko, Guy Laroche, κ.α.) στο χρυσοχοείο "Tocco" στον Αγ. Δημήτριο (προϋπόθεση η αγορά προϊόντων ελάχιστης αξίας 85€).
Έκπτωση κουπονιού 88%
Τι αγοράζετε:
 • Ουσιαστικά βάζετε στην τσέπη σας ένα… extra χαρτονόμισμα των 50€ για να αγοράσετε επώνυμα αξεσουάρ-κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες!
 • Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ρολόι από τις συλλογές των: Seiko, Guess και Gc (Guess Collection), Festina, Marc Ecko, Morgan, 3Guys, JLo (Jennifer Lopez watch collection), Visetti.
 • Οποιοδήποτε κόσμημα από τις συλλογές των: Guy Laroche, Guess jewelry, Jools, Visetti, Cacharel, Morgan, Kionas Art Silver.
 • Οποιαδήποτε γυναικεία τσάντα ή πορτοφόλι Guess.
 • Τη δυνατότητα να αγοράσετε όσα επώνυμα προϊόντα, οποιουδήποτε είδους, θέλετε από τα παραπάνω, αρκεί να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 85€ και άνω.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 3 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2011.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 κουπόνια (για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς).
 • Για την εξαργύρωση κάθε κουπονιού απαιτείται αγορά προϊόντων αξίας τουλάχιστον 85€.
 • Δεν απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για εξαργύρωση του κουπονιού.
 • To Deal ισχύει και για τα προϊόντα που θα παραλάβετε από το Tocco, κατόπιν δικής σας παραγγελίας (από τους καταλόγους του καταστήματος), εφόσον την πραγματοποιήσετε εντός του χρονικού διαστήματος ισχύος του κουπονιού.
 • Το Deal ισχύει και για τα χειροποίητα κοσμήματα του Tocco, ακόμα και για την περίπτωση ειδικής παραγγελίας για την κατασκευή κάποιου στο εργαστήριο του κοσμηματοπωλείου.
Tocco di Argento
Tocco di Argento

Αγίου Δημητρίου 67
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109755351


Ιστοσελίδα


Tocco di Argento
Το Tocco έχει «εισβάλλει» με δυναμικό τρόπο εδώ και 11 χρόνια στο… ταξίδι περιήγησης του σύγχρονου άνδρα και της μοντέρνας γυναίκας στον κόσμο του κοσμήματος και των αξεσουάρ.

Πάνω από δέκα χρόνια στις επιταγές της μόδας, γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πλέον πώς να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η Ιταλική κομψότητα και φινέτσα, αναδεικνύει την καθημερινή σας εμφάνιση και χαρίζει ένα μοναδικό στυλ στην παρουσία σας.

Τίποτα μάλιστα δεν είναι τυχαίο, αφού πίσω από το Tocco βρίσκεται ο Ηλίας Κατσίκης, πτυχιούχος σχολής αργυροχρυσοχοΐας και παθιασμένος από παιδί με τον λαμπερό κόσμο του κοσμήματος. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δηλώνει συχνά παρών σε εκθέσεις κοσμημάτων που γίνονται στην Ιταλία, αλλά και ρολογιών στην… γενέτειρα του είδους, Ελβετία.

Μέσα από το Tocco σας καλεί λοιπόν να νιώσετε το άγγιγμα και την λάμψη της σύγχρονης μόδας.