Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 13€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
71%
32€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

13€ για την αγορά ενός χειροποίητου κοσμήματος από ασήμι, μαργαριτάρι & ατσάλι

13€ για την αγορά ενός χειροποίητου κοσμήματος από ασήμι, μαργαριτάρι & ατσάλι για να γοητεύσετε σε κάθε έξοδό σας, από το γνωστό κοσμηματοπωλείο του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 45€.
Έκπτωση 71%
Τι αγοράζετε:
  • Τη δυνατότητα να λάμψετε σε κάθε σας έξοδο και σε όποια περίσταση καθώς μπορείτε ν' αγοράσετε και τα τέσσερα κοσμήματα με ένα κουπόνι για το καθένα ξεχωριστά.
  • Να γνωρίσετε τις χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους & συλλογή από ασημένια και μαργαριταρένια κοσμήματα με τιμές ιδιαίτερα προσεγμένες και πολλές προσφορές.
  • Τη δυνατότητα αποστολής και σε πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης με μικρή επιβάρυνση του αγοραστή.
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 13 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
  • Ένα κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα χειροποίητο κόσμημα.
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Στους κατόχους των κουπονιών παρέχεται επιπλέον έκπτωση 30% σε επιλεγμένα ρολόγια (αντρικά και γυναικεία) της εταιρείας Cristian Dior, R.Wail & Roberto Cavalli.
  • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς την αγορά ενός κοσμήματος με ατσαλόσυρμα, μαργαριτάρια, ασήμι ή ασήμι επιχρυσωμένο.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες νωρίτερα στο 2310301394.
Χρυσοχοείο Κων/νος Δασκαλάκης

Αλέξανδρου Παπαναστασίου 129
Χαριλάου - Θεσσαλονίκη
2310301394


Χρυσοχοείο Κων/νος Δασκαλάκης
Το χρυσοχοείο Δασκαλάκης βρίσκεται και λειτουργεί στην περιοχή Χαριλάου από το 1986. Οι στόχοι του καταστήματος ήταν και συνεχίζουν να είναι το ποιοτικό και μοντέρνο κόσμημα.

Στο κατάστημα θα βρείτε επώνυμες μάρκες σε ρολόγια (Tissot, DKNY, Guess, Armani, Ice, Adidas, Roberto και Just Cavali, Lancaster, Louis Erard, Fossil) και κοσμήματα σε μεγάλη ποικιλία από χρυσό, χειροποίητες δημιουργίες με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και συλλογή από ασημένια και ατσάλινα κοσμήματα (DKNY, Just Cavali, Vot, Comete, Armani, Elxis) με τιμές ιδιαίτερα προσεγμένες και πολλές προσφορές.

Σας περιμένουν στον χώρο μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον για να σας εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε όμορφη σας στιγμή.