Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 12€
12€
από
έκπτωση
κέρδος

24€
50%
12€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

12€ για 8 ηλεκτρικά κεράκια Lunartec με σπινθηρισμό

12€ για ειδυλλιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σας, με οκτώ (8) ηλεκτρικά κεράκια Lunartec με σπινθηρισμό και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, από την “SavelTrade.gr”, αρχικής αξίας 24€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Η πιο κατάλληλη λύση για περιρρέουσα ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι…  δίχως κανένα απολύτως κίνδυνο και δίχως  καπνό!
 • Το σετ με τα 8 κεράκια είναι η κατάλληλη λύση με καταπληκτική και άκρως επιτυχημένη προσομοίωση με τα κανονικά κεράκια!
 • Το κάθε κεράκι είναι μέσα στο ποτηράκι του και έχει και έναν διακόπτη on/off. Με μια κίνηση του διακόπτη τα κεράκια ανάβουν...και σπινθηρίζουν!
 • Το κάθε σετ περιλαμβάνει 8 ηλεκτρικά κεράκια, (8 ποτηράκια και οι μπαταρίες τους), ενώ οι διαστάσεις του κάθε κεριού είναι 38mm διάμετρος και 42mm ύψος.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην SavelTrade.gr.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει: οκτώ (8) ηλεκτρικά κεράκια Lunartec, με παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
 • Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα και 6€ για τις πολύ απομακρυσμένες περιοχές.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας emailστο info@saveltrade.gr αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ)στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Λεωφόρος Ηρακλείου 63, Άνω Πατήσια) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@saveltrade.gr ή τηλεφωνικώς στο 2102919108.
SavelTrade.gr

Λεωφόρος Ηρακλείου 63
Άνω Πατήσια - Αττική
2102919108


Ιστοσελίδα


SavelTrade.gr
Για εσάς που είστε λάτρεις των Gadgets και των μοναδικών προϊόντων, το SavelTrade.gr είναι το όνομα που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε! To νέο Business Unit της Savel Trade Import S.A. έχει έρθει για να σας φέρει απίστευτα οικολογικά - ενεργειακά τζάκια με μοναδικό design & απίστευτες τιμές, μοναδικά gadgetsγια το σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και πολλά ακόμη, έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!
Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας, εξερευνήστε προϊόντα που έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και φτιάξτε τη διάθεσή σας! Κι επειδή πρώτα σκεφτόμαστε εσάς, μην ξεχνάτε πως με τις αγορές σας κερδίζετε points τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με απίθανα δώρα και φυσικά πως τις αγορές σας μπορείτε να τις εξοφλήσετε με έως και 12 δόσεις!
Ακόμη το σκέφτεστε;