Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 43%
Κέρδος: 60€
79€
από
έκπτωση
κέρδος

139€
43%
60€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Ταξίδια με στυλ και άνεση με σετ από 3 βαλίτσες

Ταξιδέψτε με κομψότητα με 3 ημίσκληρες βαλίτσες μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, με πτυσσόμενα χερούλια και επιλογή από δύο σετ που επιθυμείτε με παραλαβή από το “Sulehria Brothers” στην Ομόνοια, κερδίζοντας έκπτωση 43%!
- 79€ για σετ μαύρου ή καφέ χρώματος με 2 ρόδες, από 139€
- 85€ για σετ με σχέδια αποχρώσεων λαχανί ή ροζ και 4 ρόδες, από 149€
Τι αγοράζετε:
 • Ένα μοναδικό και απαραίτητο σετ με 3 βαλίτσες που θα γίνει ο πολυτιμότερος σύντροφος σας σε κάθε εξόρμηση!
 • Τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα σετ βαλιτσών για τις καλοκαιρινές σας –και όχι μόνο διακοπές- όπου η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα έχουν τον πρώτο λόγο!
 • Επιλογή του σετ που επιθυμείτε:
  - Σετ 1 (79€ από 139€): με 3 βαλίτσες, ημίσκληρες, με πτυσσόμενο χερούλι και 2 ρόδες (2 θηκών η καθεμία και φερμουάρ για επιπλέον όγκο) σε χρώμα μαύρο ή καφέ
  - Σετ 2 (85€ από 149€): με 3 βαλίτσες, ημίσκληρες, με πτυσσόμενο χερούλι και 4 ρόδες (3 θηκών η καθεμία και φερμουάρ για επιπλέον όγκο) σε σχέδια με αποχρώσεις λαχανί ή ροζ
 • Τα ύψη κάθε βαλίτσας είναι:
  - Μικρό μέγεθος: 53cm
  - Μεσαίο μέγεθος: 62cm
  - Μεγάλο μέγεθος: 73cm
 • Δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά επιλέγοντας την extra χρέωση κατα την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2012 (τελική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • ToDeal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο SuleriaBrothers.
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από: ένα σετ 3 βαλιτσών, ημίσκληρες, με πτυσσόμενο χερούλι και 2 ρόδες σε χρώμα μαύρο ή καφέ ή ένα σετ 3 βαλιτσών, ημίσκληρες με πτυσσόμενο χερούλι και 4 ρόδες σε σχέδια με αποχρώσεις λαχανί ή ροζ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, επικοινωνήτε με το Sulehria Brothers όπου θα δώσετε και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή (εκτός από τα στοιχεία του κουπονιού σας) .
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιού σας το προϊόν από το κατάστημα Sulehria Brothers, Πειραιώς 16 – Αθήνα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Brothers.
Sulehria Brothers

Πειραιώς 16
Αθήνα - Αττική
2130045567Sulehria Brothers
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets- μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.
Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γίνεται ο «άνθρωπός σας» στις αγορές σας!
Η εταιρεία Sulehria Brothers, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!