Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 17€
12€
από
έκπτωση
κέρδος

29€
59%
17€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

12€ για 3 επαγγελματικές μπάλες ποδοσφαίρου

Για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς! 12€ για να παίξετε όσο ποδόσφαιρο θέλετε με τρείς (3) επαγγελματικές μπάλες της Newact, για προπόνηση ή κανονικό παιχνίδι, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 29€
Έκπτωση 59% 
Τι αγοράζετε:
 • Παίξτε μπάλα δυναμικά και με απόλυτη προστασία!
 • Για εσάς που λατρεύετε τη στρογγυλή θεά και περιμένετε πως και πως την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε με τους φίλους σας για να παίξετε τον επόμενο αγώνα 5x5 ή 11x11, αυτό το deal είναι για εσάς!
 • Αν είστε fan του ποδοσφαίρου και των στιγμών που σας χαρίζει, το σετ με τις τρεις μπάλες θα σας  βοηθήσει να ζήσετε στο μέγιστο δυνατό όλες τις football στιγμές σας!
 • Οι 3 μπάλες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό και ραμμένες στο χέρι σε μέγεθος 3, 4 και 5 με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Μπάλα με Μέγεθος 5, Κωδικός: ADN-11
  Υλικό: PU TransparentMaterial
  Βάρος: 370/390 γρ.
  - Μπάλα με Μέγεθος 4, Κωδικός: ADN-10
  Υλικό: Leatherite L-150 Silver
  Βάρος: 370/390 γρ.
  - Μπάλα με Μέγεθος 3 Κωδικός: ADN-03
  Υλικό: PU Shine Material
  Βάρος: 400/440 γρ.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: τρείς (3) μπάλες ποδοσφαίρου, σε μέγεθος 3, 4 και 5 .
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του προϊόντος απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2106233028-29, όπου δηλώνετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση (σε περίπτωση αποστολής).
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00.
NewAct

Κρήτης 21
Κηφισιά - Αττική
2106233028


Ιστοσελίδα


NewAct

Η Εταιρεία NEWACT, ιδρύθηκε το 2002 και είναι αμιγώς ελληνική. Δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και εξαγωγές επιλεγμένων ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια και αθλητικά είδη, και επίσης είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Διαθέτει εγκαταστάσεις στην Κηφισιά, και αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο Αττικής, και προσφέρει τα εμπορεύματα της σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και καταστήματα, καθώς και απευθείας στον καταναλωτή μέσω διαδικτύου.

Έχει πανελλαδική παρουσία, και παράλληλα δραστηριοποιείται στις εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδάς, Ρωσίας κλπ.

Ο κύριος στόχος της Εταιρείας είναι η εξεύρεση και επιλογή προϊόντων με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας, και να διαθέτει αυτά στον σύγχρονο καταναλωτή ικανοποιώντας τις συνεχώς διευρυμένες ανάγκες του.

Στον τομέα Β2Β, βασική επιδίωξη μας, είναι η επίτευξη μακρόχρονης συνεργασίας, αποκομίζοντας αμοιβαία οφέλη και άριστη επαγγελματική σχέση.