Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 67%
Κέρδος: 60€
29,9€
από
έκπτωση
κέρδος

89,9€
67%
60€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

29,9€ για συναγερμό μηχανής

29,9€ για ένα (1) συναγερμό μηχανής που θα χαρίσει την πιο ολοκληρωμένη λύση και ταυτόχρονη ασπίδα προστασίας στο αγαπημένο σας δίκυκλο, με εύκολη εγκατάσταση και δωρεάν πανελλαδική αποστολή, από την “S.D.M. International”, αρχικής αξίας 89,9€
Έκπτωση 52% 
 
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε έναν απαραίτητο συναγερμό για τη μηχανή σας, που αποτελεί μια άκρως αξιόπιστη και οικονομική λύση!
 • To πλήρες σύστημα συναγερμού μηχανής περιέχει:
  - Μία (1) μονάδα με micro-κομπιούτερ
  - Μία (1) ισχυρή σειρήνα που προτρέπει τον οποιοδήποτε κακοποιό σε άμεση φυγή
  - Δύο (2) τηλεχειριστήρια υψηλής ποιότητας με απαραβίαστους σειριακούς κωδικούς που διαθέτουν button πανικού και ενεργοποίησης - απενεργοποίησης του κινητήρα της μοτοσυκλέτας από απόσταση ακόμα και 300 μέτρων. Από τα τηλεχειριστήρια γίνεται και η επιλογή της ευαισθησίας του συναγερμού ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.
 • Εύχρηστο, λειτουργικό και απλό στην εγκατάσταση του, το σύστημα συναγερμού μηχανής περιλαμβάνει και τις οδηγίες εγκατάστασης:  δεν χρειάζεται βίδες, βάσης κ.τ.λ. αφού τοποθετείται με ειδικά αδιάβροχα και πανίσχυρα αυτοκόλλητα τα οποία περιλαμβάνονται στο σετ!
 • Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας)
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και αποστολή του κουπονιού και των στοιχείων σας με e-mail (newageemporio@gmail.com) στην S.D.M.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο newageemporio@gmail.com αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ) τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα)
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο emailnewageemporio@gmail.comή τηλεφωνικώς στο 2314008042.
 • Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 2314008042 ή 6939660819.
 • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Τετάρτη: 10.00-14.30, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10.00-14.30 και 17.30-20.30, Σάββατο: 10.00-16.00.
S.D.M. International

Μοναστηρίου 37
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2314008042S.D.M. International
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, η S.D.M. International άνοιξε πριν 2 χρόνια για να προσφέρει ένα διαφορετικό τόπο για την αγορά δώρων και αξεσουάρ με μοναδικές πινελιές και ξεχωριστό στυλ.

Παρακολουθώντας κάθε νέα τάση στο χώρο, μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας χειροποιήτα κοσμήματα για κάθε γούστο, ρολόγια και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για τις καθημερινές ή πιο εξεζητημένες εμφανίσεις σας!

Πλούσια σχέδια και ποικιλία χρωμάτων, φιλική εξυπηρέτηση με...άποψη αποτελούν ασυναγώνιστο συνδυασμό για να εμπιστευτείτε το στυλ σας στους ειδικούς.