Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 67%
Κέρδος: 20€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
67%
20€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

10€ για 5 αδιάβροχα και trendy αντικουνουπικά βραχιόλια σπιράλ

10€ για 5 αδιάβροχα και trendy αντικουνουπικά βραχιόλια σπιράλ, σε καλοκαιρινά χρώματα, εμπλουτισμένα με σιτρονέλα και 100% φυσικά για να σας προστατεύουν από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, με παραλαβή από την “Ideal Deal” στο κέντρο της Αθήνας, από 30€
- 13€ για παραλαβή των 5 αντικουνουπικών βραχιολιών στον χώρο σας, από 33€
Έκπτωση έως 67%!
 
Τι αγοράζετε:
 • Η λύση για τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών το καλοκαίρι είναι εδώ!
 • Φορέστε τα βραχιόλια στον καρπό ή τον αστράγαλό σας και το αιθέριο έλαιο σιτρονέλας θα αναλάβει να απομακρύνει κάθε… επίδοξο κουνούπι!
 • Τα βραχιόλια μπορείτε να τα μεταφέρετε οπουδήποτε, ενώ είναι απολυτά ασφαλή για κάθε ηλικία, 100% φυσικά και ιταλικής προέλευσης!
 • Με διάρκεια δράσης 3 - 4 εβδομάδες, αδιάβροχη χρήση και ελαστική σιλικόνη σε σχήμα σπιράλ, τα trendy αυτά βραχιόλια θα αποτελέσουν το τέλειο απωθητικό των ανεπιθύμητων κουνουπιών αυτό το καλοκαίρι!
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας το κουπόνι των 13€!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής από την Ideal Deal).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 5 βραχιόλια διαφόρων καλοκαιρινών χρωμάτων και η επιλογή είναι τυχαία.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Idea lDeal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών, η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ACS.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ) τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.