Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 69%
Κέρδος: 68€
29,9€
από
έκπτωση
κέρδος

97,9€
69%
68€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

29,9€ για ένα κιτ 2 ηλεκτρονικών τσιγάρων τελευταίας τεχνολογίας FF21

29,9€ για ένα καταπληκτικό πλήρες κιτ 2 ηλεκτρονικών τσιγάρων τελευταίας τεχνολογίας και minimal σχεδιασμού FF21 καθώς και μία εύχρηστη θήκη μεταφοράς σχεδιασμένη ειδικά για το FF21 και μια θήκη - περιλαίμιο, με δωρεάν αποστολή πανελλαδικά από την "e-ffect.gr", αρχικής αξίας 97,9€
Έκπτωση 69%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα υπερπλήρες σετ με 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μία πληθώρα από απαραίτητα ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε τιμή... απίστευτη!
 • Οι δυο θήκες ειδικά σχεδιασμένες για το FF21, όμορφες και κυρίως άκρως χρηστικές!
 • Περιεχόμενα πακέτου:
  - 2 μπαταρίες 350mAh
  - 2 ατμοποιητές
  - 5 φίλτρα δεξαμενής υγρού αναπλήρωσης
  - 2 καπάκια στομίου ατμοποιητών
  - 5 καπάκια προσωπικής υγιεινής
  - 1 καλώδιο φόρτισης USB με λειτουργία pass through
  - 1 αντάπτορα 220V
  - 1 εγχειρίδιο στα ελληνικά
  - 1 θήκη μεταφοράς
  - 1 θήκη με περιλαίμιο
 • Χαρακτηριστικά
  - Διαστάσεις: 9,9 cm
  - Βάρος: 26,5 gr
 • Δυνατότητα δωρεάν αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να έχει γίνει η παραγγελία σας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η εγγύηση είναι 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
 • Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην προσφορά.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνείτε στο 6932330960 για παραλαβή είτε από την εταιρεία (Γαλήνης 13, Κορωπί) είτε παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία για αποστολή στο χώρο σας.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 18:00.
e-ffect

Γαλήνης 13
Κορωπί - Αττική
2106021112


Ιστοσελίδα


e-ffect

Η εταιρεία e-ffect ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει στους καπνιστές ένα εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Μέσω των προϊόντων μας δίνουμε την δυνατότητα σε όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα να εξακολουθούν να καπνίζουν αλλά με σημαντικά λιγότερες επιπτώσεις για την υγεία τους και για την υγεία των γύρω τους χωρίς να στερούνται την απόλαυση της συνήθειας που μέχρι τώρα είχαν.

 Κατανοώντας το πόσο δύσκολο είναι να κόψει κάποιος την συνήθεια του καπνίσματος προσπαθούμε να σας παρέχουμε ένα ενδιάμεσο – εναλλακτικό στάδιο με απώτερο σκοπό να απαλλαγείτε  πλήρως από αυτή την βλαβερή συνήθεια

Παρακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές αλλά και Ελληνικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους προσφέρουμε μια επαναστατική λύση που εγγυάται την δυνατότητα των καπνιστών να καπνίζουν ελεύθερα οπουδήποτε.

Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε την αγορά με ποιοτικά προϊόντα από τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια του κόσμου εφαρμόζοντας παράλληλα εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους μέχρι το προιόν να φτάσει στον καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν που επιλέξατε σας εγγυάται την άψογη και ποιοτική λειτουργία του.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, η e-ffect, παρατηρώντας  την ανάγκη που προέκυψε στην αγορά των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου για ποιοτικότερη προσέγγιση συνεργάστηκε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, την Flavourart, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος.