Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 40€
40€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
50%
40€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

40€ για βάση 3 θέσεων μεταφοράς ποδηλάτων

40€ για την αγορά και την τοποθέτηση μίας βάσης ποδηλάτων 3 θέσεων, για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, για εύκολη και ασφαλή οδική μεταφορά, από την “Coverville” στο Ίλιον, αρχικής αξίας 80€ 
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Μεταφέρετε τα ποδήλατά σας με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία πάνω στο αυτοκίνητό σας!
 • Η διεθνής βάση ποδηλάτου πορτμπαγκάζ για 3 ποδήλατα ιταλικής εταιρίας είναι κατάλληλη για το 95% των μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Κατασκευή από ατσάλινο σωλήνα διατομής 25mm.
  - Εξαρτήματα που συγκρατούν τα ποδήλατα είναι επικαλυμμένα με πλαστικό κάλυμμα για να προστατεύονται τα ποδήλατα από τυχών φθορές
  - Προστατευτικά «μαξιλαράκια» στα σημεία που η βάση εφάπτεται με το αυτοκίνητο είναι από νάιλον.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!
 • Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν τοποθέτησης στη περίπτωση παραλαβής από την επιχείρηση.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: την αγορά και την τοποθέτηση μιας βάσης ποδηλάτων 3 θέσεων για όλους τους τύπους αυτοκινήτων με την εγγύηση της εταιρείας Coverville.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική παραγγελία 3 ημέρες νωρίτερα στο 2105066403 παρέχοντας τα στοιχεία του κουπονιού σας και το πώς επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν που αγοράσατε.
 • Παραλαμβάνετε είτε απευθείας από το κατάστημα Coverville στο Ίλιον, είτε μέσω αποστολής με μικρή επιπλέον  επιβάρυνση (συνεννοείστε απευθείας με την εταιρεία για το κόστος).
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 21.00 και Σάββατο 09.00 - 18.00.
CoverVille
CoverVille

Αγίου Νικολάου 143
Ίλιον - Αττική
2105066403


Ιστοσελίδα


CoverVille
Η βιοτεχνία CoverVille από το 1993 στη κατασκευή καλυμμάτων, πλατοκαθισμάτων, ημικαλυμμάτων, μοκέτας καθώς και κουκούλας αυτοκίνητου, προσφέρει σύγχρονες προτάσεις στις ανάγκες του αυτοκινητιστή. Τα πατρόν μας φέρουν απόλυτη εφαρμογή στο σαλόνι, στο πάτωμα και στο εξωτερικό αμάξωμα του αυτοκινήτου. Στα σημεία των αερόσακων γίνεται ειδική κατασκευή και τοποθετείται ειδικό ύφασμα έτσι ώστε να μην εμποδίζεται η σωστή λειτουργία τους. Η μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οι κουκούλες κατασκευάζονται από πανί 100% αδιάβροχο. Δεν υπάρχουν ραφές, γίνεται θερμοκόλληση, έτσι ώστε να μην διαπερνά υγρασία και νερό στο αμάξωμα. Τα δάπεδα μοκέτας [πατάκια] κατασκευάζονται και αυτά βάσει πατρόν του κάθε αυτοκινήτου και τοποθετούνται κουμπιά ασφαλείας στο δάπεδο εφόσον υπάρχει ειδική υποδοχή από τον κατασκευαστή.