Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 43%
Κέρδος: 7,6€
9,9€
από
έκπτωση
κέρδος

17,5€
43%
7,6€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

9,9€ για πανεύκολη περιποίηση και καθαρισμό ποδιών με το Easy Feet

9,9€ για να αποκτήσετε το δημοφιλές και “έξυπνο” παπούτσι Easy Feet, που θα σας χαρίσουν την μέγιστη ευκολία στο μπάνιο για τον καθαρισμό των πελμάτων χωρίς σκύψιμο ή κόπο, από την Ideal Deal, αρχικής αξίας 17,5€
- 17,5€ για δύο (2) Easy feet, αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση έως 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Ξεχάστε το σκύψιμο για να καθαρίσετε και να τρίψετε τα πέλματά σας! Το Easy Feet είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να τα πλένετε χωρίς κόπο και χωρίς να τεντώνεστε!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση (2,5€)  που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • Το Easy Feet κολλάει (με βεντούζες) στο πάτωμα της μπανιέρας (ή και στα πλαϊνά) ή της ντουζιέρας σας και κάνει το πλύσιμο των πελμάτων ευκολότερο από ποτέ!
 • Χρησιμοποιεί πάνω από χίλιες απαλές τρίχες και προσφέρει ένα απολεπιστικό μασάζ σε όλο το πέλμα σας!  
 • Διαθέτει ελαφρόπετρα στο πίσω μέρος όπου μπορείτε να τρίψετε τις φτέρνες σας και να απομακρύνετε το σκληρό δέρμα!
 • Επιπλέον προσφέρει τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια!
 • Το Easy Feet είναι σχεδιασμένο για όλα τα μεγέθη πελμάτων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012 (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής από την Ideal Deal).
 • Οι αποστολές δεν πραγματοποιούνται από 10-20 Αυγούστου, όπου η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστήγια διακοπές.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην Ideal Deal.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών, η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα ACS.
 • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας: Στείλτε μας email στο sales@idealdeal.gr αναφέροντας α) τον κωδικό του κουπονιού σας β) ονοματεπώνυμο παραλήπτη γ) τηλέφωνο επικοινωνίας, δ)στοιχεία αποστολής (διεύθυνση, περιοχή, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα) εάν επιθυμείτε να σας αποσταλεί το προϊόν στο χώρο σας ή εάν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από την εταιρία (Τιμολέοντος 13, Μετς, Αθήνα) μπορείτε να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@idealdeal.gr ή τηλεφωνικώς στο 2111820871.
Ideal Deal

Τιμολέοντος 13
Μετς - Αττική
2111820871Ideal Deal
Η ideal Deal ιδρύθηκε το 2010 από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.

Προσπαθώντας να αντιληφθούμε τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούμαστε με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, την μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για εμάς πως εμπορευόμαστε αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές.Το λεγόμενο value for money έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και το πετυχαίνουμε με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματευόμαστε τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.