Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 20€
20€
από
έκπτωση
κέρδος

40€
50%
20€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

20€ για ένα super καλοκαιρινό σετ για την θάλασσα

20€ για ένα super καλοκαιρινό σετ για την θάλασσα που περιλαμβάνει Τσάντα Θαλάσσης, Παρεό, Πετσέτα Θαλάσσης, Ψάθα και Βεντάλια σε διάφορα καλοκαιρινά σχέδια, με παραλαβή από το “Sulehria Brothers” στο κέντρο ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 40€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα απολύτως χρήσιμο πακέτο για την παραλία που θα καλύψει πλήρως τις «ανάγκες» της παραλίας για τις ώρες που θα περάσετε δίπλα στη θάλασσα!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση (4€)  που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • Απολαύστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας με το σουπερ σετ θαλάσσης, επιλέγοντας για το κάθε αντικείμενο από διάφορα χρώματα και σχέδια(η φωτογραφία έχει μόνο κάποια από τα διατιθέμενα σχέδια)!
 • Το σετ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Μία τσάντα θαλάσσης (ύψος 38cm και μήκος 56cm), σε διάφορα σχέδια-χρώματα
  - Μία πετσέτα θαλάσσης είναι 134 x71cm, σε διάφορους χρωματισμούς
  - Ένα Παρεό, σε διάφορα σχέδια - χρώματα
  - Μία ψάθα
  - Μία βεντάλια
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2012 (τελική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής του προϊόντος).
 • ToDeal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Sulehria Brothers.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές των σχεδίων που υπάρχουν.Μετά την αγορά σας, επικοινωνείτε με το κατάστημα (2130045567) ώστε να σας στείλουν με e-mailτα διαθέσιμα σχέδια (φωτογραφίες) και να φτιάξουν το πακέτο που εσείς επιθυμείτε πριν την παραλαβή του είτε από το κατάστημα είτε στον χώρο σας.
 • Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, επικοινωνείτε με το Sulehria Brothers (2130045567) όπου θα δώσετε και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή (και τα στοιχεία του κουπονιού σας), εφόσον έχετε επιλέξει την extra χρέωση (4€) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.
Sulehria Brothers

Πειραιώς 16
Αθήνα - Αττική
2130045567Sulehria Brothers
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets- μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.
Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γίνεται ο «άνθρωπός σας» στις αγορές σας!
Η εταιρεία Sulehria Brothers, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!