Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 60%
Κέρδος: 21€
14€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
60%
21€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

14€ για ένα αυθεντικό unisex καπελάκι DKNY, λευκό ή μαύρο

14€ για ένα αυθεντικό unisex καπελάκι DKNY με το λογότυπο του ομώνυμου οίκου, σε μαύρο ή άσπρο χρώμα, με παραλαβή στο χώρο σας, από την αμερικάνικη εταιρεία “Universal Exports”, αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 60%
Τι αγοράζετε:
  • Καπελάκι ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας που ταιριάζει απόλυτα στο σπορ Design της συλλογής της Donna Karan!
  • Τη λιτή τους αισθητική με σπορ ύφος, συμπληρώνει ιδανικά το λογότυπο της DKNY!
  • Τα DKNY είναι μια έκφραση για να δημιουργήσετε μια ολόκληρη γκάμα αξεσουάρ που φοριούνται από πρωί έως το βράδυ, με το μοναδικό στυλ της Νέας Υόρκης!
  • Έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί ιδανικά στο μέγεθος του κεφαλιού σας!
  • Ιδανικό για τον άντρα και τη γυναίκα!
  • Περιορισμένη διαθεσιμότητα!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και του κουπονιού και συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (*** σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 καπελάκι DKNY, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε)
  • Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες μέρες στην διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
  • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mailτης εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!